SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sertifika Töreni Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:49:06
Sertifika Töreni Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da düzenlenen kurslarda başarılı olanlara törenle sertifikaları verildi.

Halk Eğitim Merkezi, Malatya Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi (MABESEM) ile Taştepe Derneği işbirliği ile Taştepe Mahallesi’ndeki çok amaçlı salonda düzenlenen Kur’an-ı Kerim, İngilizce ve Bez Bebek Kursu’na katılanlara sertifika verme programına, Vali Vasip Şahin, diğer ilgili ve yetkililer katıldı.

Programda konuşan Taştepe Derneği Başkanı Fatma Gürbüz, Halk Eğitim Merkezi, Malatya Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi (MABESEM) ile Taştepe Derneği işbirliği ile Kur’an-ı Kerim, İngilizce ve Bez Bebek Kursu düzenlediklerini belirtip, kurslara 118 kursiyerin katıldığını söyledi.

Düzenledikleri kursların insanların kişisel gelişmelerine destek sağladığını bildiren Gürbüz, sertifika programına katılan Vali Vasip Şahin ve diğer ilgili ve yetkililere teşekkür etti.

Konuşmadan sonra yetkililer kursiyerlere sertifika verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız