SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sertifika Verildi

A- A+ PAYLAŞ

Hayvan Bakıcısı ve Yetiştirticisi Kursu'nu başarıyla bitiren 6 kişiye sertifika verildi.

Tarım İl Müdürlüğü'nde düzenlenen törene, Tarım İl Müdürü Hamit Aygül, İşkur İl Müdürü Durmuş Doğan, Tarım İl Müdür Yardımcısı Ramazan Aytekin, Tarım İl Müdürlüğü Şube Müdürleri, uzmanlar ile kursiyerler katıldı.

Törende konuşma yapan Tarım İl Müdürü Aygül, "84 günlük süre ile 300 saatlik olarak düzenlenen kursun 250 saati teorik olarak, 50 saati ise pratik eğitimle tamamlanmıştır. İşkur' un Meslek Edinme Kursu kapsamında gerçekleştirilen bu eğitimde kursiyerlere günlük 15 TL yevmiye verilmiştir. Bu kursu İl Müdürlüğümüz, İşkur İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordineli olarak yürütmüştür. Bu Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerleri tebrik eder, eğitimini veren konu uzmanlarına da teşekkür
ederim" dedi.

İşkur İl Müdürü Durmuş Doğan ise, "Müdürlüğümüze iş edinme kapsamında müracaat edenler için yeter sayıya ulaşıldığı takdirde kurs düzenliyoruz. Bu kurslarda kurs süresince yevmiye vererek katılımcıların mağdur olmamalarını sağlıyoruz. Hayvan Bakıcısı ve Yetiştirme Kursu için İl Tarım Müdürlüğümüzle koordineli olarak çalıştık. Bundan sonrada tarımla ilgili kurslarda Tarım Müdürlüğü ile birlikte hareket edeceğiz. Başarılı olan kursiyerleri tebrik eder, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım"
dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız