SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sertifika Verildi

A- A+ PAYLAŞ

Kayısı ve Kiraz üretiminin yoğun olarak yapıldığı yerlerde Entegre Mücadele uygulayan 10 Kiraz ve 8 Kayısı üreticisine, ''Entegre Mücadele Üretici Sertifikası'' verildi.

Tarım İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Ülkemizde 1995 yılından beri 16 konuda Entegre Mücadele Uygulamaları gerçekleştirilmektedir. 2010 yılında ise özellikle ihracat ve iç tüketime sunulan taze meyve ve sebzelerde kalıntı sorununun yaşanmaması amacı ile ilimizde Kayısı ve Kiraz üretiminin yoğun olarak yapıldığı yerlerde Entegre Mücadele uygulayan 10 Kiraz ve 8 Kayısı üreticimizin ''Entegre Mücadele Üretici Sertifikası'' verildi. Entegre ve Kontrollü Ürün Yönetimi projesi kapsamında üretim yapacak üreticilerin ürünlerinden örnek alınıp kalıntı yönüyle analiz yapıldıktan sonra uygun ürünlere 'Entegre ve Kontrollü Ürün Sertifikası' verilecektir" denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız