SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sertifikalı Bakıcılar..

A- A+ PAYLAŞ

Yerel Gündem 21 tarafından düzenlenen Çocuk Bakıcılığı ve Ebru kurslarını tamamlayan kursiyerlere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Konuya ilişkin olarak Yerel Gündem 21'den yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya Belediyesi Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen Ebru Kursunu tamamlatan kursiyerelere katılım belgesi ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Malatya Yardım Gönüllüleri Derneği işbirliği ile düzenlenen “Çocuk Bakıcılığı” kursunu tamamlayan kursiyerlere Yerel Gündem 21 toplantı salonunda yapılan bir törenle sertifikaların takdim edildi.

Sertifika törenine kursiyerler ve ailelerinin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Özbey, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yücel Abik, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turan Özkan, Belediye Başkan Danışmanları Adil Akkoyunlu ve Salih Büker, Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Oğuzhan Göktolga ile Ebru Kursu öğretmeni Turgut Çekmegelioğlu ve Çocuk Bakıcılığı Kursu Öğretmeni Tuba Ak katıldılar.

Törene ev sahipliği yapan Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Oğuzhan Göktolga, küresel rekabetle başa çıkabilecek olan kültürlerin bir yandan küreselleşirken diğer yandan kültürel değerlerini koruyan ve geliştiren kültürler olacağını belirterek, “kendi kültürel değerlerimizi korumak için Ebru Kursu gibi hizmetlerimize devam edeceğiz”, dedi. Çocuk Bakıcılığı Kursu’nun Malatya’da ilk kez düzenlendiğini ifde eden Göktolga, kurstan faydalananların daha rahat bir iş imkânı kazandıklarını aynı zamanda çocukların daha ehil ellerde bakılacağını söyledi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yücel Abik, bu tür kurumlar arası işbirliğine dayalı çalışmaları her zaman takdir ettiğini söyleyerek el birliği ile yapılan işlerin daha verimli olduğunu ifade etti.
Yerel Gündem 21, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü olarak birlikte pek çok ortak çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Abik, sosyal-kültürel ve mesleki kurslara öncelik ve önem veren Yerel Gündem 21 ve Halk Eğitim Merkezi yöneticilerini tebrik etti. Ebru Sanatının kültürel bir değerimiz olduğunu ifade eden Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yücel Abik Çocuk Bakıcılığı Kursu’nun ilk mezunlarını verdikleri için çok mutlu olduklarını belirtti.

Malatya Yardım Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adil Akkoyunlu, Ebru ve Çocuk Bakıcılığı Kursları gibi çalışmalar ile ülkemizde sanata ve sosyal sorumluluk gerektiren konulara her zaman destek vereceklerini söyledi.

Tören sonunda Çocuk Bakıcılığı Kursuna katılan 14 kursiyere eğitim sertifikası ve Ebru Kursuna katılan 35 Kursiyere de katılım belegesi verildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız