SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sertifikalı Girişimci Adayları

A- A+ PAYLAŞ

Yeni istihdam alanları oluşturularak, girişimciliği teşvik etmek amacıyla Malatya Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” programında başarılı olanlara sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
Konuya ilişkin olarak Malatya Belediyesi'nin basın bülteni şöyle: 
"2 Haziran Perşembe günü Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen sertifika törenine, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ve KOSGEB Malatya Müdürü Murat Seki ile sertifika almaya hak kazanan girişimciler katıldı.
Eğitim masraflarının Malatya Belediyesi tarafından karşılandığı “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” programına katılan girişimcilerin sertifika almaya hak kazandıklarını belirten Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, “Malatya Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen eğitim programlarına bugüne kadar 210 girişimci katılmış, bunlardan 185 girişimci başarılı olarak sertifika almaya hak kazanmıştır. Buradaki amaç, girişimcilik imkanını bu eğitimle tamamlayarak iş sahibi olunması ve istihdam yaratılmasıdır. 

Hükümetimiz KOSGEB aracılığıyla çok güzel imkanlar sunuyor, inşallah bu eğitim programlarına katılan herkes bu imkanlardan faydalanır. Bugün burada sertifika almaya hak kazanan bütün girişimcileri tebrik ediyorum” dedi. 
KOSGEB Malatya Müdürü Murat Seki de yaptığı konuşmada, girişimci ruhun Malatya’da oldukça yüksek olduğunu belirterek, “Malatya Belediyemiz önceden olduğu gibi bu programda da KOSGEB ile işbirliği yaparak eğitim masraflarını karşılayarak 90 girişimcimizin eğitimlerine katkıda bulunmuştur. Bugüne kadar 210 girişimci düzenlemiş olduğumuz eğitim programlarından faydalanmışlardır. Eğitim programlarında başarılı olan 185 girişimcimize sertifikaları verildi. Sertifika alan 25 girişimcimiz kendi işini kurarak iş hayatına atıldı. Malatya Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardın Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ve KOSGEB Malatya Müdürü Murat Seki tarafından yeni girişimcilere sertifikalarını verildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız