SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Servis Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 7. Ana Jet Üssü'nde görevli personeli taşımakta olan sivil plakalı servis otobüsü, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yoldan çıkarak apartmana girdi. Olayda 21 yaşındaki 1 asker şehit olurken, 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Ahmet Karaçorluoğlu (55) yönetimindeki 7. Ana Jet Üssü'nde görevli askeri personeli taşıyan servis otobüsü, TOKİ yolundan aşağıya inerken, Paşaköşkü mahallesi Kanal mevkiinde fren patlaması yada aşırı hız sonucu, yoldan çıkarak 2. katı yol hizasında olan apartmana girdi. Yol üzerindeki kanalın demir korkuluklarını devirdikten sonra apartmanın da demir korkuluklarını ve beton duvarını da yıkan otobüs, apartmanın zemin ve 1. katındaki dairelere girdi. Otobüsün yarısı apartmanın içerisine girerken, kaza esnasında evde bulunan ev sahibi Hüseyin Duran (58) ağır yaralanırken, eşi Yüksel Duran hafif yaralandı.

Otobüsün içinde sıkışan asker Sinan Akdeniz ile otobüs şoförünün kurtarılması için olay yerine Sivil Savunma Ekipleri ile Malatya Belediyesi İtfaiye ekipleri yönlendirildi. Bölgedeki doğalgaz hattı da kaza nedeniyle kesildi. Ekiplerin uzun çalışmaları sonucunda çıkartılan ve servis otobüsünde muhafız olarak bulunan Yozgat Sorgun doğumlu Sinan Akdeniz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otobüs şoförü ise yapılan çalışmalar sonucunda çıkartılarak Turgut Özal Tıp Merkezi'ne gönderildi. Şoförün hayati tehlikesinin mevcut olduğu bildirildi.

Otobüsün görevli personeli indirdikten sonra geri dönmekte olduğu ve bu nedenle içerisinin boş olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız