SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Servis Otobüsü İle Otomobil Çarpıştı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da servis otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza, Karakavak Ordu Lojmanları Kavşağı'nda meydana geldi. Hüseyin K.'nin (31) kullandığı 44 KE 302 plakalı servis otobüsünün, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu Aziz Yıldız (47) yönetimindeki 44 DS 613 plakalı otomobile çarptığı belirtildi. Otobüsün çarpması sonucu yoldan çıkarak kavşaktaki orta refüje çarpan otomobilin sürücüsü Aziz Yıldız ağır yaralandı. Yaralı, kaldırıldığı Beydağı Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahaleden sonra Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi. Bu arada kazayı duyarak hastaneye gelen Yıldız'ın yakınları fenalık geçirdi.
Otobüs şoförü Hüseyin K. polis tarafından gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

DİĞER KAZALAR
Yeşiltepe Kömür Tevzi kavşağında A.Ş. yönetiminde bulunan 44 AS 799 plakalı oto ile A.Ç. yönetimindeki 44 LK 050 plakalı kamyon çarpıştı. 72 yaşındaki A.Ş. yaralandı.

Mücelli Caddesi’nde 34 yaşındaki H.G.’nin yönetimindeki kamyonet ile 27 yaşındaki U.K. yönetiminde bulunan motosiklet çarpıştı, motosiklet sürücüsü yaralandı.

Göztepe Mahallesinde 49 yaşındaki M.S. yönetimindeki otoyla giderken, babasının elini bırakarak aniden yola fırlayan 6 yaşındaki A.D.Ö. adlı erkek çocuğa çarparak yaralanmasına neden oldu.

Kökpınar Köyü’nden Pütürge’ye gitmekte olan M.O. yönetimindeki 23..840 plakalı motosiklet, dikkatsizlik sonucu dere yatağına uçtu. Araç hasar gördü, sürücü yaralandı.

Malatya’dan Adıyaman’a gitmekte olan F.S.A. yönetiminde bulunan 35..0513 plakalı otomobil, Doğanşehir Erkenek Kasabası’nda yaya olarak yola çıkan E.N.G. ve Z.K. adlı bayanlara çarparak yaralanmasına neden oldu.

Kayseri’den Malatya yönüne gelmekte olan A.K. yönetiminde bulunan 34..22 plakalı otomobil, Gürkaynak Köyü civarında aşırı hız sonucu karşı yönden gelen S.E. yönetimindeki 44..937 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücülerden S.E. ile aynı araçta bulunan G.A. adlı bayan yaralandı.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan Ş.S.K. yönetiminde bulunan 27..918 plakalı otomobil, Doğanşehir Erkenek Çamlıbel mevkiinde şarampola uçtu. Sürücünün yaralandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız