SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Servisçiler Mitinge Ücretsiz Taşıdı

0
Güncellendi - 2016-05-10 00:51:40
Servisçiler Mitinge Ücretsiz Taşıdı
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı minibüsçü ve servisçiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malatya’da miting yaptığı alana ücretsiz olarak yolcu taşıdı.

Malatya’da, servisçi ve minibüsçü esnafları, bir dizi toplu açılış ve programlara katılmak üzere Malatya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak amacıyla cumhurbaşkanının miting yaptığı alana vatandaşları ücretsiz olarak taşıdılar.

Öğleden sonra paydos eden minibüsçü ve servisçiler yaklaşık 70 adet minibüs ile şehrin çeşitli noktalarından miting alanına vatandaşları ücretsiz olarak taşıdılar. Cumhurbaşkanına destek olmak amacıyla kendi aralarında böyle bir karar aldıklarını söyleyen Hasan Özbulut isimli bir esnaf, “Biz Cumhurbaşkanımıza sevdalıyız. Biz onun yoluna baş koyduk, sonuna kadar onun yanındayız, onun yanında olduğumuzu da bu şekilde göstermek istedik” dedi.

70 aracın şehrin çeşitli noktalarında vatandaşları miting alanına taşıdığını ifade eden minibüsçü esnaflarından Erdem Ayaz ise, “Yaklaşık olarak 100 aracımız da yedekte bekletiliyor. İhtiyaç duyulduğunda o araçlarımızı da hizmete sokacağız. Biz Malatya olarak, Cumhurbaşkanımızı çok seviyoruz, Cumhurbaşkanımızın her zaman arkasındayız” ifadelerini kullandı.

Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce de, minibüsçü ve servisçilerin kendi aralarında örgütlenerek böyle bir kararı aldıklarını söyleyerek “Ben bu karardan ötürü kendilerini kutluyorum. Esnafımız her zaman cumhurbaşkanımızın yanında oldu, olmaya da devam edecek. Bu gün işlerini güçlerini bırakıp miting alanına vatandaşlarımızı taşıyorlar. Allah hepsinden razı olsun” şeklinde konuştu.

iha

a91

MALATYALI MİNİBÜSÇÜ VE SERVİSÇİLER, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MALATYA’DA MİTİNG YAPTIĞI ALANA ÜCRETSİZ OLARAK YOLCU TAŞIDI. (BARIŞ TÜREL/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Erol (7 yıl önce)
    Bunu altında yine bir şeyler vardır.Siz kolay kolay bedava taşımazsınız.
    0
    0
    Yanıtla