SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Servisçilerden Protesto

0
Güncellendi - 2017-09-12 21:45:57
Servisçilerden Protesto
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir gurup servisçi esnafı, bazı okulların kendilerinden bağış adı altında rüşvet istediğini iddia ederek eylem yaptı.

2017-2018 eğitim-öğretim döneminin başlamasına kısa bir süre kala Malatya’da yaklaşık 30 servisçi Yeşilyurt’ta bulunan Kolu Kısa Anadolu Lisesi önünde kontak kapatarak ‘rüşvete hayır’ eylemi düzenledi.

Servisçiler adına bir konuşma yapan Aziz Şimşek, Yeşilyurt Kolu Kısa Anadolu Lisesi yönetimin bu sene taşımacılık işini kendilerine söz verdiğini ancak bu sözlerinden caydığını iddia ederek, “Biz diğer arkadaşlarımız ile beraber geçen sene buranın servis işini çok titiz ve en ufak bir sorun yaşamadan yaptık. Okul Yönetimi bu senenin taşıma işini de bize söz verdiler , bunun yanında bizden herhangi bir ücret de almayacaklarını söylediler ama bu sözlerinden cayarak taşıma işini başka bir şirkete vermişler. Bizim adeta ekmeğimizle oynadılar. Buradaki okul yönetimi diğer şirketten açıkça rüşvet aldığı için taşımacılık işini diğer şirkete vermişler. Biz helal para kazanıyoruz ve bu helal paramızı okullara rüşvet vererek haram etmek istemiyoruz. Biz mağduruz ve bu rüşvet işini Malatya’da bitirmek istiyoruz. Burası devlet okulu devletimiz her okula yeterince destek veriyor. Bu okulda kendini bilmez rüşvetçiler yüzünden biz bu gün işsiz kaldık, bunun hesabını hem okuldan hem de oku aile birliğinden sormak için arkadaşlarımızla burada eylem yapıyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • salih yılmaz (6 yıl önce)
    TEOG sistemi değişmeli mahalle mektepleri açılmalı böylece servis işide bitmiş olur sorun çözülmüş olur
    0
    0
    Yanıtla
  • sezgin (6 yıl önce)
    SUÇ SİZDE DEĞİL SİZİ DENETLEMEYENDE ,OKULDA HEPİNİZ GÖREVİNİZİN GEREĞİNİ YAPMIYORSUNUZ İHALE ALMAK İÇİN HER TÜRLÜ TAKLAYI ATIYORSUNUZ İHALE ALDIKTAN SONRA HORUZLANMAYA BAŞLIYORSUNUZ..DAHA BETER OLUN
    0
    0
    Yanıtla