SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Servisçilere Jandarma Eğitimi

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:24:19
Servisçilere Jandarma Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Trafik Timi, okul servis şoförlerine trafik eğitimi vermeye devam ediyor. 

Malatya Öğretmenevi Konferans Salonunda gerçekleştirilen trafik seminerine Malatya Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Sekreteri Ethem Korhan, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Haluk Ayaz, Malatya Trafik Tim Komutanı Jandarma Astsubay Murat Dilek, Uzman Jandarma Ramazan Aygün, Okul Müdürleri ile 130’a yakın okul servis şoförü katıldı.

Bölge Trafik Tim Komutanı Astsubay Murat Dilek tarafından yapılan sunumda, okul servis araç şoförlerine trafikte uyulması gereken kurallar görsel olarak anlatıldı.

Eğitim seminerinde Astsubay Murat Dilek son beş yılda meydana gelen okul servis aracı kazalarını analiz ederek, bu kazaları meydana getiren ihlallerin yapılmaması ve kazalardan ders alınması gerektiğini vurguladı.

Yaklaşık 2 saat süren seminerde Astsubay Murat Dilek, okul servis şoförlerine yönelik “Araçlarınızda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve yarınlarımızı taşıyorsunuz. Hata yapmak gibi bir lüksünüz yok, trafikte daha dikkatli olmalısınız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız