SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Servisçinin Öfkesi!

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:18:06
Servisçinin Öfkesi!
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da kendisini uyaran belediye otobüs şoförüne direksiyon başındayken saldıran servis minibüsü sürücüsü, içerisinde yolcu dolu olan otobüsün, önündeki otobüse çarpmasına neden olmakla kalmayıp, otobüs sürücüsüne ekmek bıçağıyla saldırarak kaçtı. 
 
Olay, eski belediye binası meydanında yaşandı. İddiaya göre, yolcuları indirmek için durağa yanaşan Battal İ. yönetimindeki 44 FH 172 plakalı belediye yolcu otobüsünün önüne 44 S 0495 plakalı servis minibüsü kırarak durdu. Belediye otobüs şoförünün uyardığı genç servis şoförü, öfkelenerek aracından inip içerisinde yolcu bulunan belediye otobüsüne girdi. Öfkeli servisçinin o esnada durağa yanaşmak üzere hareket halinde bulunan otobüsün şoförüne direksiyon başındayken koluna vurması sonucunda kontrolden çıkan araç, önündeki otobüse çarparak durdu. Çarpma esnasında otobüste bulunan yolcular korkarak büyük panik yaşadı.
 
Kaza sonrasında otobüsten inen şoför Battal İ.’ye bu kez ismi öğrenilemeyen servisçi aracından aldığı ekmek bıçağıyla saldırdı. Çevreden gelen vatandaşların araya girmesiyle servis sürücüsü bıçağı logar demirlerinin içine atarak kaçtı.
 
Panik yaşayan yolcular, otobüsten indirilirken, belediye otobüs şoförü, olay yerine gelen polislere servis sürücüsünden şikayetçi olduğunu söyledi. Çarpma sonucunda her iki belediye otobüsünde maddi hasar oluştu.
 
Polis ekipleri, servis sürücüsünün kaçarken logar demirine attığı bıçağı çıkartarak ekip aracına koydu.
 
Özellikle, okul servislerinde kullanılan S plakalı bir servis şoförünün kent merkezinde yapmış olduğu hareket vatandaşların da tepkisini çekti.
 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız