SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ses' Gerginliği!

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) düzenlediği halk toplantısının yapıldığı parka yakın camide teravih namazı kılınması nedeniyle çıkan sesten rahatsız olduğunu öne süren bir vatandaşın tepkisi üzerine CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, özür dileyerek, tartışmayı büyümeden engelledi.

CHP Malatya İl Başkanlığı tarafından Başharık Mahallesindeki parkta referandum nedeniyle gece halk toplantısı düzenlendi. Toplantıya katılarak bir konuşma yapan CHP Malatya Mevlüt Aslanoğlu, konuşurken kürsüye çıkan bir vatandaş, “Halk partisi olarak hiçbir yer mi bulamadınız, caminin karşısında, bakın Teravih Namazı kılıyoruz, vallahi, billahi duaları okuyamıyoruz” diyerek sitem etti. Bunun üzerine Milletvekili Aslanoğlu, “Ezan okunurken, ben sustum konuşmadım. Özür dilerim” şeklinde cevap vererek kürsüye çıkan vatandaşı sakinleştirmeye çalıştı. Vatandaşın, “Özürle olmaz” cevabı üzerine Milletvekili Aslanoğlu, tekrar, “Tamam, özür diliyorum. Ne istiyorsun?!” şeklinde cevap verdi.

Partililerin yardımı ile kürsüden inen vatandaş, CHP İl Başkanı Veli Ağbaba ve diğer partili yöneticilerin eşliğinde alandan uzaklaştırıldı. Bazı CHP’lilerin protestocuya tepki göstermesi de, yine CHP’li yöneticilerin araya girmesi ile engellendi. Yaşanan kısa süreli olaydan sonra CHP’nin toplantısı sona erdi.

Bu arada CHP'liler, tepki gösteren şahsın sesten rahatsız olduğunu öne sürdüğü Topraksu Camisi ile toplantının yapıldığı yer arasında yaklaşık 300-400 metre mesafe bulunduğunu, bu kişinin özellikle huzursuzluk çıkarmak amacıyla toplantıya gelerek kargaşa yaratmak istediğini, bu olayın da kamuoyuna duyurulması için bazı basın kuruluşlarına telefonlar edildiğini iddia ettiler.

FOTOĞRAF: Sesten rahatsız olduğunu öne süren şahıs ve CHP milletvekili Aslanoğlu..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız