SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ses Getireceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 5. Grup ekiplerinden Malatya Belediyespor'da teknik direktör İsmail Tekin, grupta ses getireceklerini söyledi.

Basın mensuplarıyla bir araya gelerek soruları cevaplayan Tekin, "Diskispor ve İskenderun Demirçelikspor maçları beni hayal kırıklığına uğrattı. İkinci lig kapasitesinin eksiklikleri ortaya çıktı. İlk dakikalarda yediğimiz goller, mağlubiyete neden oldu. 15 dakikalık zaafiyetle mağlup olduk, ben bunu hak etmediğimize inanıyorum" dedi.

Tekin, ikinci ligin enteresan sonuçlarla dolu olduğunu belirterek, "Herkes her hafta değişik sonuçlar alıyor. Hangi takımın ne yapacağı belli değil. Futbolcuların doğal olarak kafaları karışıyor. Önemli olan mücadeleci gücü ve disiplini bırakmamak. 90 dakika aynı hassasiyet ve disiplinle oynarsak, kazanırız. Kazanarak, çıkış yapacaklarına şahit olacağız. Yeni aldığımız oyuncularda değişik yeteneklere sahip ancak, bunu kemik kadroyla uyum içinde sürdürmek lazım. Aslında birazda tembel alışmışlar. Bize geldiklerinde kamp görmediklerini ve kamp yapmadıklarını söylediler. Bunlar zaman içerisinde hallolacak" ifadelerine yer verdi.

2. Lig 2. Grup'ta ses getireceklerini kaydeden Tekin, grupta var olduğumuzu ispat edeceğimiz. Hep beklediğimiz bu maçı kazanırlar denilen maçlara daha var diye düşünüyorum. Ancak, grupta futbolcularım ses getirecekler" şeklinde konuştu.
Son olarak Van Belediyespor ile deplasmanda yapacakları lig maçını değerlendiren Tekin, "Van Belediyespor ile geçen yıldan bir problemimiz vardı. Geçen yıl haksız mağlup olduk. 15 bin kişiye oynuyorlar. Burada yakaladığımız avantajları değerlendirmeye çalışacağız. Yakaladığımız avantajları iyi kullanmalıyız. Malatya Belediyespor'un her şeyden önce ikinci lig takımı olduğunu göstermek zorundayız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız