SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ses Getirecek Çalışma Olacak'

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:07:31
'Ses Getirecek Çalışma Olacak'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) yöneticileri, Malatya Valisi  Süleyman Kamçı’yı ziyaret ettiler. 

MAFSAD Başkanı İnan Orhan, yönetim kurulu üyeleri M.Umut Yalçın, Yılmaz Konuk, Berk Kırlangıç, Bahar Porgalı ve Erdem Batar’ın katıldığı ziyarette, MAFSAD’ın çalışmaları hakkında Malatya Valisi Kamçı’ya bilgi verildi. 

Dernek olarak aktif olduklarını, çeşitli projelerle Malatya’nın sanat dünyasına katkı sunmaya çalıştıklarını aktaran MAFSAD Başkanı İnan Orhan, Işığın Dansı Renklerin Dili ve Fotoğraf Aşkına Projesi gibi SODES projeleri yürüttüklerini,  bu projeler kapsamında  temel fotoğraf eğitimleri, photoshop eğitimleri, kısa film-senaryo eğitimi, geziler, piknik faaliyetleri, fotoğraf  ve sanat üzerine sunum ve söyleşiler vb daha birçok etkinlik yürüttüklerini, bunun yanında sokak çocuklarına yönelik fotoğraf eğitimleri vererek  bunlara yönelik iş istihdamı sağladıklarını belirtti. İnan Orhan, ayrıca sergiler, teknik fotoğraf gezileri, fotoğraf sanatçılarına yönelik sunum ve söyleşi programları ile Malatya’daki sanatseverleri bir araya getirmeye çalıştıklarını ifade ederek, 2015 yılının Haziran ayında Uluslararası katılımlı “Uluslararası Fotokamp Projesi” adlı bir projeyi de hayata geçireceklerini sözlerine ekledi. Bu proje kapsamında yerli yabancı yaklaşık 25 fotoğraf sanatçısını Akçadağ’a bağlı Levent Vadisinde kamp kurarak ağırlayacaklarını ve fotoğrafseverlerle büyük fotoğraf ustalarını bir araya getirerek Uluslararası düzeyde ses getirecek bir çalışmaya imza atacaklarını ve bunun da Malatya için çok güzel bir kazanım olacağını belirtti. 

Malatya Valisi Sayın Süleyman Kamçı ise Malatya’da böyle bir derneğin var olmasının çok büyük bir avantaj olduğunu, MAFSAD’ın çok güzel çalışmalar yaptığını ve  Malatya için yapılan sanatsal faaliyetleri önemsediklerini  söyledi. MAFSAD’ın ziyaretinden memnun olduğunu belirten Sayın Kamçı,MAFSAD gibi aktif derneklerin Malatya için çok gerekli olduğunu sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız