SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sessiz Adımlar 4'lü Finale Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2017-11-18 02:31:40
Sessiz Adımlar 4'lü Finale Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, Riva’da gerçekleştirilecek olan dörtlü final Türkiye Özel Sporcular Futbol Şampiyonası’na hazırlanıyor.

  Futbolda bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, Play-Off’a kalma başarısını yakaladı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) katkılarıyla İstanbul Riva’da gerçekleştirilecek olan dörtlü finale katılacak olan Malatya ekibi, hazırlıklarını sürdürüyor.

4 TAKIM TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMAK İÇİN MÜCADELE EDECEK

  Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ve Türkiye Futbol Federasyonun ortak girişimleri ile gerçekleşen Özel Sporcular Futbol Ligi 10.Hafta müsabakaları ile sona erdi.

  A ve B Grubunda 12 Takımın mücadele ettiği ligde rakiplerinin önünde ligi zirvede kapatan Kocaeli Yaşam Koçluğu ve Olimpiyat Spor Kulübü A Grubundaki müsabakalarını lider olarak tamamlar iken yine aynı grupta mücadele eden Bursa Mehmet Torun Özel Sporcular Kulübü grubunu 2. olarak tamamlayıp Final Four’da yarışmaya hak kazandı.

  B Grubunda ise yaptığı müsabakalar ile ligi zirvede tamamlayan Elazığ Hazar Özel Sporcular Spor Kulübü olurken, 2.lik ise Malatya Sesiz Adımlar Spor Kulübü olarak Final Four’da yarışmaya hak kazandı.

  A Grubu müsabakalarında Yalova Özel Yıldızlar Spor Kulübü ve İzmir Hasan Tahsin İş Okulu Spor Kulübü, B Grubunda Erzincan Sümer İş Okulu Spor Kulübü ve Malatya Hokey Spor Kulübü ise yapılan müsabakalar sonucunda bir alt lige ”Türkiye Şampiyonası” düştü.

“FİNAL FOUR’DA MÜCADELE EDECEK TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİM”

  Futbol Ligi’nin sona erdiğini ifade eden Federasyon Başkanı Birol Aydın, “Türkiye Futbol Federasyonu ve Federasyonumuz tarafından ortaklaşa yürütülen Özel Sporcular Futbol Ligimiz sona ermiştir. 10 Hafta süren birbirinden Özel ve Güzel müsabakaların gerçekleştiği Özel Sporcular Futbol Ligimizde mücadele göstererek Final Four’da mücadele edecek takımlarımızı Özel Sporcularımızın başarısı için emek harcayan İdareci ve Antrenör arkadaşlarımıza teşekkür eder başarıların devamını dilerim” dedi.

“HAZIRLIKLARIMIZ DEVAM EDİYOR”

  B Grubu’nu ikinci sırada tamamlayan Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, İstanbul Riva’da gerçekleştirilecek olan dörtlü final karşılaşmaları için hazırlıklarını sürdürüyor.

  Kocaeli Yaşam Koçluğu ve Olimpiyat Spor Kulübü, Bursa Mehmet Torun Özel Sporcular Kulübü ve Elazığ Hazar Özel Sporcular Spor Kulübü’nün yer aldığı dörtlü finalde mücadele edeceklerini ifade eden Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü’nün Antrenörü Ali Karaca, dörtlü finalde de aynı başarıyı tekrarlatıp, şampiyon olmak istediklerini söyledi.

  Karaca, “2013 yılında Sessiz Adımlar Spor Kulübü futbol takımımız 2015 yılında Türkiye şampiyonu olarak çıktığımız futbol süper lig mücadelesinde her geçen gün başarımızı yukarı ivmede götürdük. İstanbul Riva’da yapılacak olan final fourda Malatya’yı temsil edeceğiz. Hazırlıklarımız devam ediyor. Amacımız normal sezonda gösterdiğimiz başarıyı, final fourda da gösterip, şampiyon olmak” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız