SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sessiz Adımlar Doğu Bölge Şampiyonu

0
Güncellendi - 2018-10-19 01:51:37
Sessiz Adımlar Doğu Bölge Şampiyonu
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyet programımda yer alan Voleybol 1.Bölge Şampiyonası sonra erdi. Doğu Anadolu Bölge Şampiyonu Malatya Sessiz Adımlar oldu.

Özel Sporcular Voleybol 1.Bölge Şampiyonası Samsun’da gerçekleştirildi. Yapılan Şampiyonada Akdeniz Bölge Şampiyonu Mersin Beyaz Ay Spor Kulübü olur iken, Doğu Anadolu Bölge Şampiyonu Malatya Sessiz Adımlar, Bursa Alaaddin Bey Özel Sporcular Marmara Bölgesi Şampiyonu oldu.

Şampiyona kapanışında Federasyon Başkanı Birol Aydın beraberliğinde 19 Mayıs Kaymakamı ve Asbaşkanlar Efkan Korkmaz, Aydın Koç, 19 Mayıs Spor İlçe Müdürü Serkan Eroğlu, 19 Mayıs Kamp Müdürü Halim Seyhan Özel Sporcularıtebrik ederek madalyalarını takdim etti.

Şampiyona kapanış konuşmasında Federasyon Başkanı Birol Aydın, “Hepinizi Yürekten Tebrik Ediyorum, evlerinizden buraya gelerek gerçek birer şampiyon olduğunuzu bizlere gösterdiniz bizlerden ailelerinize selam götürün hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAKLAR

Voleybol 1.Bölge Şampiyonası'nda Doğu Anadolu Bölge Şampiyonu olan Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, Bayanlar Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda mücadele etme hakkını kazandı.

Yapılan müsabakalarda rakiplerini eleyerek Şampiyonluğun ismi Samsun İlk Umut Spor Kulübü olur iken, Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü ikinci Bursa Alaattinbey Spor Kulübü üçüncü oldu.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu yönetim kurulu üyesi Ali İhsan Yıldırım, şampiyona sonrası yaptığı açıklamada, "Birbirinden güzel çekişmeli müsabakalar izledik, Özel Sporcularımızın göstermiş olduğu başarıdan dolayı kutluyor başarılar diliyorum" dedi.

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkanı Ali Karaca, "Başta sporcularıma, ailelerine, eğitmenlerine ve vesile olan herkesin emeğine yüreğine sağlık. Sporcularımızı elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız