SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sessiz Adımlar Dörtlü Finale Kaldı

0
Güncellendi - 2018-11-24 18:40:59
Sessiz Adımlar Dörtlü Finale Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

Özel Sporcular Turkcell Ligi B Grubu’nda mücadele eden Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, haftayı 3 puanla tamamlayarak, Final Four’a (dörtlü final) kaldı.

Türkiye Futbol Oynuyor Projesi kapsamında düzenlenen Özel Sporcular Turkcell Süper Lig 10. hafta müsabakaları oynandı.

B Grubu’nda Elazığ Hazar Özel Sporcular Kulübü’ne deplasmanda 3-1 mağlup olan Mersin Çankaya, 8 karşılaşmada topladığı 14 puanla zirvede yer aldı.

Sahasında Kütahya Çinikent’i 8-1 mağlup eden Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü ise 13 puanla ikinci sırada yer aldı ve adını Final Four’a yazdırdı.

Lig’de 8 hafta sonunda B Grubu’nda Mersin Çankaya 14 puanla birinci sırada, Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü ise 13 puanla ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sıradaki Elazığ Hazar 12, dördüncü sıradaki Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü 9, son sıradaki Kütahya Çinikent ise 4 puan topladı.

B GRUBU

 

 TAKIMLAROGBMAYPAV
1MERSİN ÇANKAYA8422171214+5
2MALATYA SESSİZ ADIMLAR8413281213+16
3ELAZIĞ HAZAR8404181912-1
4MALATYA TURGUT ÖZAL830511199-8
5KÜTAHYA ÇİNİKENT821511234-12

“FİNAL FOUR’U HAK ETTİK”

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü’nün başkanı Ali Karaca, takım olarak Final Four’u sonuna kadar hak ettiklerini söyledi.

Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda Final Four’da mücadele edecek olmanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Karaca, “Özel sporcularımız Final Four’u hak etti. Özel çocuklarımızın başarıları bizi mutlu ediyor. Onlarla her zaman gurur duyuyoruz. Burada alın teri ve emek var. Çocuklarımızı, ailelerimizi ve eğitmenlerimizi tebrik ediyorum. Allah daha güzel ve verimli çalışmalar yapabilmeyi nasip etsin” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız