SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sessiz Adımlar İstanbul'a Hazır

A- A+ PAYLAŞ

Özel Sporcular Futbol Ligi Final Four maçları 8-10 Aralık’ta İstanbul Riva’da oynanacak. Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, Final Four’da normal sezondaki başarısını tekrarlayıp, şampiyonluğa ulaşmak istiyor.

Türkiye Futbol Federasyonunun “Türkiye Futbol Oynuyor” projesi kapsamında destek verdiği Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Özel Sporcular Futbol Ligi Final Four maçları 8-10 Aralık tarihlerinde Türkiye Futbol Federasyonu Riva Tesislerinde oynanacak. Söz konusu Final Four karşılaşmalarına kulüpleri temsilen akreditasyonu yapılmış 15 sporcu, 1 antrenör ve 1 idareci olmak üzere toplamda 17 kişi iştirak edecek.

DÖRT TAKIM ŞAMPİYONLUK İÇİN MÜCADELE EDECEK

Final Four müsabakalarında A ve B Grubunda mücadele ederek rakiplerini eleyen Kocaeli Yaşam Koçluğu ve Olimpiyat Spor Kulübü, Bursa Mehmet Torun Özel Sporcular Spor Kulübü, Elazığ Hazar Özel Sporcular Spor Kulübü ve Malatya Sesiz Adımlar Spor Kulübü mücadele edecek.

Final Four müsabakalarında mücadele edecek takımların katılım formlarını doldurarak 30 Kasım Perşembe günü saat 12.00’a kadar federasyonunun bilgi@tossfed.gov.tr adresine mail atmaları gerekiyor.

FİNAL FOUR PROGRAMI

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu, 8-10 Aralık tarihlerinde Türkiye Futbol Federasyonu Riva Tesislerinde oynanacak olan Final Four maçlarının programını da açıkladı.

8 Aralık Cuma günü Riva’ya gidecek takımlar, 16.00-17.00 saatleri arasında antrenman yaparak, 20.00 ila 20.30 arasında gerçekleştirilecek olan teknik toplantıya katılacak.

9 Aralık Cumartesi günü 11.00’da A1-B2, 13.00’da da B1-AZ yarı final müsabakaları oynanacak. 10 Aralık Pazar günü 11.00’da üçüncülük-dördüncülük karşılaşması, 13.00’da da final müsabakası oynanacak.

Final Four heyecanı, 14.30’da gerçekleştirilecek olan kupa töreninin ardından tamamlanacak.

“SPORCULARIMIZ FİNAL FOUR’A HAZIR”

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü’nün Antrenörü Ali Karaca, sezon içerisinde ligde takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirterek, Final Four’a da en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Karaca, Sessiz Adımlar Spor Kulübü olarak 2015 yılında Türkiye Şampiyonu olarak Süper Lig’e çıktıklarını anımsatarak, “Takımımız iyi bir ivme yakaladı. Başarı grafiğimiz iki yılda üst seviyelere çıktı. İyi bir takımımız var. Sporcularımız şampiyonluğa inanıyor. Her anlamda Final Four’a hazırız. Her şeyden önce kulüp olarak Malatya’mızı İstanbul’da en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlıyoruz. İyi mücadele ederek, şampiyon olarak, Malatya’ya kupayla dönmek istiyoruz” dedi

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız