SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sessiz Adımlar Türkiye 4'üncüsü

0
Güncellendi - 2016-09-29 01:06:01
Sessiz Adımlar Türkiye 4'üncüsü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, Şehit Ömer Halisdemir Özel Sporcular Bocce Türkiye Şampiyonası’nda, Türkiye dördüncüsü oldu.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Özel Sporcular Bocce Türkiye Şampiyonası 23-25 Eylül 2016 tarihleri arasında Antalya-Belek ilçesinde gerçekleştirildi. Şampiyonaya 45 ilden 125 spor kulübünü temsilen 243 sporcu ve 122 antrenör veya idareci olmak üzere 375 kişi iştirak etti.

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, 125 kulüp içerisinde Türkiye dördüncülüğünü elde ederek, büyük bir başarıya imza attı.

Şampiyona açılışında Şehit Ömer Halisdemir anısına düzenlenmiş olan kısa izlenirken, özel sporcuların saygı duruşu esnasında asker selamı vermesi duygu dolu anlar yaşattı.

Başkan Vekili Sadettin Akçi, “Geride bıraktığımız 15 Temmuz sürecinde terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe kalkışmasında Ülkemiz büyük bir tehlike atlatmış, gerek makamlarda gerek sokaklarda polislerimiz ve sivil vatandaşlarımız üzerine terör örgütü destekçileri tarafından mermiler ve bombalar atılarak şehit edilmişlerdir. Bu aziz şehitlerimizden bir tanesi de düşmana korkusuzca saldıran ve aziz vatanımız uğruna gözünü kırpmadan göğsünü siper ederek şehit düşen Kahraman Ast Subay Ömer Halisdemir’dir. Geçmişi şanla şerefle dolu olan bu Aziz Milletin 15 Temmuz gecesi göstermiş olduğu Milli mücadele bir Çanakkale ruhunu ortaya koymuş sadece FETÖ terörüne değil, tüm Dünya’ya bozulmaz bütünlüğümüzü apaçık belli etmiştir ve bugün burada gerçekleştirmiş olduğumuz şampiyona aziz şehidimizin ve şehitlerimizin anısınadır” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız