SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sessiz Adımlar'dan 19 Madalya

0
Güncellendi - 2017-11-08 18:02:35
Sessiz Adımlar'dan 19 Madalya
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü sporcuları üst üste aldıkları başarılı sonuçlarla adlarından söz ettiriyor.

Birçok branşta otizmli, down sendromlu ve mental sporcuyu bünyesinden barındıran Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, down sendromlu,1 otizmli ve 2 mental sporcuyla katıldığı atletizm şampiyonasında 19 madalya kazandı.

Kulübün idarecisi Ali Karaca, “Çocuklarımızın yüzlerinin gülmesi, kendilerini başarılı ve kıymetli hissedip ki zaten öyle, öz güven kazanmaları ve var ise bu yol ile olumsuz davranışların olumlu tavırlara dönüştürülmesi her daim hedefimiz ve amacımız olmuştur. Allah razı olsun ki çocuklarımızın eğitmenleri ve aileleri de bu konuda yine başarıları oldular. Sportif anlamda da özel sporcularımız atletizm şampiyonasında 7 down sendromlu,1 otizmli ve 2 mental sporcumuz 19 altın madalya kazandılar. Başta devletimize ve bu imkanları bizlere sağlayan Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanımız Birol Aydın’a, Milli Takımlar Sorumlusu sevgili kardeşim Akın Üstün’e, Atletizm Teknik Kurul Başkanı Murat Yurdadön nezdinde teknik kurul üyelerine, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürümüz Mustafa Sadi Fındıklı ve ekibine, Battalgazi Halk Eğitim Müdürümüz Cemal Kurhan ve ekibine, Malatya Büyükşehir Belediyesi Engelliler Koordinasyon Şube Müdürü Seyit Soner Yılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

Karaca, antrenörlerin sporcular için büyük biz özveri gösterdiğini ve her dönem yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, “Antrenörümüz sevgili kızım Cangül Karadağ’a, her daim yanımızda olan Atletizm Federasyonu milli takım hocası Mahmut Ege’ye, sporcularımızın bütün sorumluluklarını alan emekçi kardeşlerim Murat Furkan Boztepe, İlayda hocama ve oğlum Göktuğ Süleyman Karaca’ya son olarak da özel ailelerimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Kulüp olarak birçok branşta önemli başarılar elde ettiklerine dikkat çeken Karaca, “Kulüp olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yaz boyu devam eden çalışmalarımız, kışında aynı yoğunlukta sürüyor. İlk göz ağrılarım, ‘Ali baba’ demeleri ile tekrardan doğmama ve nefes almama sebep olan sporcularımıza çok teşekkür ediyorum. Sporcularımızın alınlarından, ailelerinin ellerinden öpüyorum. Bundan sonrada başarılarımız artarak devam edecek” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız