SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sessiz Adımlar'dan 24 Madalyalı Başarı

0
Güncellendi - 2016-03-21 22:06:48
Sessiz Adımlar'dan 24 Madalyalı Başarı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Antalya’da katıldığı Atletizm şampiyonasında toplamda 24 madalya kazandı. Sessiz Adımlar Spor Kulübü, elde ettiği başarıyla Dünya Down Sendromlular günüde büyük bir farkındalık oluşturdu.

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Antrenörü Ali Karaca yaptığı açıklamada, “12 ay boyunca gönüllü çalışan eğitmenlerimizden kurulu kulüplerimiz 9-11 Mart tarihleri arasında Antalya Lara’da yapılan Atletizm şampiyonasına 6 mental, 2 otizmli ve 4 down sendromlu sporcu ile katılmış ve 2 bronz, 3 gümüş “ve 19 altın olmak üzere 24 madalya kazanmıştır” dedi.

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü’nün, 10 branşta otizmli çocuklar ile temsil edilen tek kulüp olma özelliğini taşıdığını söyleyen Karaca, “İlimizi Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu sportif ve sosyal faaliyetlerinde 10 branşta otizmli çocuklar ile temsil eden tek kulüp olma özelliğine sahip Sessiz Adımlar Spor Kulübü, yakında yeni yerinde özel ailelerimize ve özel çocuklarımıza daha profesyonel ve daha geniş çaplı hizmet verecektir. 200 sporcuya sahip kulüplerimiz imkanlar dahilinde 2016 yılında özel çocuklar için belirli gün ve haftalar dışında da her fırsatta farkındalık yaratmak için çaba gösterecektir. Sessiz Adımlar Spor Kulübü futbol ve voleybol takımlarımız nisan ayında başlayacak süper lig ve Türkiye şampiyonası müsabakalarında da Malatya’mızı en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarını sürdürmektedir” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız