SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sessiz Adımlar'dan 7 Madalya

0
Güncellendi - 2017-05-26 00:52:10
Sessiz Adımlar'dan 7 Madalya
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, Özel Sporcular Jimnastik Türkiye Şampiyonası’ndan 5 altın, 2 gümüş madalyayla döndü.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2017 yılı faaliyet programında yer alan Özel Sporcular Jimnastik Türkiye Şampiyonası İzmir’de yapıldı. Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübünü temsile den özel sporcular İrem Vardı, Esile Özer, Özlem Özdemir, İsmail Çayır ve Eray Kartal Türkiye şampiyonu olarak, altın madalya kazandı.

Özel Sporcular Spor Federasyonu Organizasyon Kurul Başkanı ve Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Karaca, Özel Sporcular Jimnastik Türkiye Şampiyonası’nda 5 sporcunun Türkiye şampiyonu olduğunu kaydederek, büyük bir mutluluk ve gurur yaşadıklarını ifade etti.

Karaca, Türkiye şampiyonasından 5 altın, 2 gümüş madalya ile döndüklerini kaydederek, “Çoğu zaman bu enerjiyi nereden buluyorsun diyorlar. Çokta yazmaya çizmeye gerek yok. Emekçi antrenörler, alın terini akıtan özel çocuklar ve çocukları ile nefes alan aileler olduğu sürece bu beden yorulmayacak vazgeçmeyecektir. Malatya’dan 10 kulüp ile birlik ve beraberlik içinde şampiyonaya katılmanın ve dönmenin gururunu da yaşıyoruz” dedi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’ya, şampiyonaya gidip, gelmelerinde verdiği destekten dolayı teşekkür eden Karaca, “İl Müdürümüz Mustafa Sadi Fındıklı 10 kulübümüzün Özel Sporcular Jimnastik Türkiye Şampiyonası’na katılmalarında büyük bir destek verdi. Müdürümüz Fındıklı’ya, Spor Şube Müdürümüz Ömer Dağdelen’e, Şube Müdürümüz Memnune Aluçlu Denizhan’a, jimnastik antrenörlerimiz Metehan Karataş ve Mehmet Tercan’a, Malatya Down Sendromlular Derneği Başkan Yardımcısı Nursel Vardı’ya, Malatya Otizm Derneği Başkanı Alaettin Baydaş’a, sporcularımızın çalışmalarına büyük katkı sağlayan Sonay Şahin’e, aylarca bir gün atlamadan profesyonelce antrenman yaptıran Gönül Kılınç’a ve Murat Furkan Boztepe’ye teşekkür ediyorum. Allah özel bireylerin yüzlerindeki gülümsemeye ve kalplerindeki mutluluğa talip olanları başımızdan eksik etmesin” diye konuştu.

Karaca, bu tür başarıların artarak devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız