SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sessiz Adımlar'dan BJK'ye Teşekkür

0
Güncellendi - 2017-11-27 20:37:37
Sessiz Adımlar'dan BJK'ye Teşekkür
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 13.haftasında Malatya’da Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşan Beşiktaş’ta kulüp başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü’nün sporcularıyla bir araya gelmişti. Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, gerçekleştirilen anlamlı ziyaretle ilgili bir teşekkür mesajı yayınladı.

‘Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü ile Beşiktaş Spor Kulübü bir araya geldi’ başlıklı mesajda, “Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ile ekibinin ve Malatya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Fendoğlu ile ekibinin işbirliği ile 20 sporcumuz Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek sohbet edip karşılıklı hediyeler taktim ettiler. Bir saat boyunca süren etkinlikte başta Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman olmak üzere bütün yönetim kurulu üyelerinin özel bireylere ne kadar duyarlı ve farkında olduklarını bir daha görme imkanı bulmuş olduk. Özel bireylere bu ve buna benzer farkındalık oluşturacak, güzel ve verimli zaman geçirmelerini sağlayacak etkinliklere vesile olanlardan Allah razı olsun” denildi.

Ziyarete Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra Kulüp İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, Beşliktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Kartal Yuvaları’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Mican ile Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse ve Malatya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Fendoğlu da katıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

[caption id="attachment_229322" align="alignnone" width="650"] ----[/caption]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız