SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sessiz Kalınmamalı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:45:45
A- A+ PAYLAŞ

Ülkü Ocakları tarafından Irak’ın Türkmeneli parçası olan Musul ve Telafer’de IŞİD terör örgütünün tehdidi altında bulunan Türkmenlere destek verilmesi için eylem yapıldı.

Soykan Parkı’nda düzenlene ve dua edilerek başlanılan eylemde konuşan Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Tutlu, “Sözde İslam adına cihat ettiğini söyleyen IŞİD’in ne İslam’la, ne de insanlıkla hiçbir ilgisinin bulunmadığı ortadadır. İnternette yayınlanan görüntüler bu terör örgütünün nasıl acımasız bir yapıya sahip olduğu hakkında fikir vermeye yetecek netliktedir. Bölgeden alınan bilgiye göre, halkın bir kısmı göç etmiş, diğer bir kısmı ise endişeyle beklemeye devam etmektedir. IŞİD adlı terör örgütünün soydaşlarımıza yönelik bir katliama girişeceği ihtimal dahilindedir.  Ülkemizin sınırlarına çok yakın bir mesafede bulunan Telafer’in işgaline sessiz kalmak yarın ülkemiz içerisine yönelecek hadiselere cevaz vermek anlamını taşır” dedi.

“EN SERT ŞEKİLDE ALMALIDIR”

Tutlu şunları söyledi: “ Türkiye Cumhuriyeti e hem rehin alınan vatandaşlarını teslime zorlamak, hem de soydaşlarımızı güvence altına almak adına askeri seçenekleri gözden geçirmek mecburiyetindedir. Türkiye’nin gücünü test etmeye çalışan gafiller bunun cevabının en sert şekilde almalıdır. Ülkemizin ve milletimizin menfaatlerine zarar verecek her girişimin muhataplarına ağır bir bedel olarak geri döneceği ayan bayan gösterilmelidir. Aksi takdirde ülkemiz eline silah alan herkesin korkutup, sindirebileceği aciz bir ülke olarak anılmaya başlayacaktır.” 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız