SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sessiz Veda.. 0-1

A- A+ PAYLAŞ

Ligden düşmesi daha önce kesinleşen Malatyaspor, son haftada kendi sahasında karşılaştığı Giresunspor'a 1-0 yenildi. Konuk takım 29. dakikada bir de penaltı atışından yararlanamadı. Karşılaşma, Malatyaspor- Kayseri Erciyes maçında çıkan olaylarla ilgili olarak PFDK tarafından verilen ceza nedeniyle seyircisiz oynandı.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Özgür Yankaya, Ayhan Akgöz, Serkan Olgunca, 4. hakem Volkan Bayaslan,

MALATYASPOR: Emrah, Mustafa Sert, Eren (Dk.80 Mert), Tuncay (Dk.69 Mustafa Aslan ), Turgay, İlhan, Celil (Dk.46 Güven), Volkan, Mahmut, Ergün, Olcaytu,

YEDEKLER: Yk. Önder, Buğra, Mustafa Aslan, Mert, Güven, Ali Şimşek, Mehmet Yoldaş,

GİRESUNSPOR: Ramazan, Gündüz, Mehmet, Ersin, Fırat, Aykut, Yusuf, Musa Dk.90 Koray), Sinan (Dk.71 İbrahim ), Aydın, Ademoviç(Dk.60 Hasan)

YEDEKLER: Yk. Harun, İbrahim Parlayan, Muzaffer, Anton, Koray, İbrahim Çelik, Hasan,

GOL: Dk.35 Sinan (Giresunspor)
SARI KARTLAR: Olcaytu, Turgay (Malatyaspor), Yusuf ve Aydın (Giresunspor)

29. dakikada Giresunspor penaltı atışı kazandı. Malatyaspor cezaalanına giren Ademaviç, Tuncay'la girdiği ikili mücadelede kendini yerde buldu. Hakem penaltı kararı verdi. Atışı Aydın kullandı, topu üstten auta gönderdi.

35. dakikada Giresun öne geçti. Sinan, cezaalanına girdi, defans oyuncusundan sıyrıldıktan sonra topu Malatyaspor filelerine gönderdi: 0-1

Hakem oynanmamış süre olarak 1 dakikayı işaret etti.

İlk yarı 1-0 konuk takımın üstünlüğüyle kapandı.

Karşılaşmanın 2. yarısında her iki takımında gol arayışları sonuç getirmedi.

90.dakika içerisinde Aydın 2 defans oyuncudan sıyrıldı, kaleci Emrah ile karşı karşıya kaldı, çarpazdan vuruşunda top yan filelerle buluştu.

Hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

Uzatma dakikalarında futbolcular arasında gerginlik yaşandı. Önce rakibine sert giren Giresunspor’dan Aydın sarı kart görürken futbolcular arasında gerginlik yaşandı. Bu pozisyonun devamında bu kez Mustafa Olcaytu’nun rakibine sert girmesi üzerine hakem sarı kart gösterirken futbolcular arasında yine kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Giresunspor takımı karşılaşmayı 1-0 kazandı ve kümede kalmayı başardı.

Karşılaşmanın ardından Giresunspor futbolcu ve teknik heyet ile idareciler saha içinde kümede kalmanın sevincini yaşadılar.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız