SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sevdamız Malatya"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:21:35
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sevdalıları Platformu ellerinde getirdikleri balonları gökyüzüne bıraktılar. 

Sosyal medya ile haberleşen bir gurup vatandaş, ellerinde getirdikleri balonların içerisine Malatya ile ilgili dilekler yazıp gökyüzüne bıraktı. Malatya Sevdalıları Platformu tarafından Kapalı çar5şı üstünde yapılan faaliyet renkli görüntülere de sahne oldu.

Platform adına konuşan Hakan Doğan daha iyi bir Malatya için dileklerini gökyüzüne bıraktıklarını söyleyerek, “Malatya Sevdalıları Platformunu 2 aydır aktif hale geçirdik. Sosyal medyadan iletişim kurarak Kapalı Çarşı üstünde toplandık. Malatya adına birçok sosyal medyada yer alan isimler var ama bunlar şu ana kadar bir işlem yapmadılar. Malatya’da uzak diyarlarda memleket hasreti çektikleri kişilerin oluşturduğu bir topluluktur. Bizde burada Malatya’da hemşerilerimizin sevdalılarına mesaj iletiyoruz. Bu etkinlikteki sebep ‘Sevdamız Malatya’ sloganı ile bütün dileklerimizi balonlara yazıp gökyüzüne bırakacağız”dedi

Ayrıca, "Uzak diyarlarda ve Malatya’da yaşayan her Malatyalı içinde bir Malatya Sevdası barındırır. Asırlardır doğunun batısında ve batının da doğusunda yaşanır bu sevda. Bizler de Malatya’ya olan bu sevdamızı şehrin güzelliklerini isteyerek ve bu güzelliklerin peşinden giderek anlatabilirdik. Ve Malatya’yı nasıl daha güzel ve yaşanabilir bir hale getirebiliriz diye düşünürken; bunun ancak temiz yüreklerden geçen ve belki de dua hükmünde olacak isteklerle mümkün olabileceğini fark ettik. Gönüllerin ve gönül sultanlarının şehri Malatya için kalplerimizden geçenleri, dileklerimizi ve temennilerimizi bir yerlere ulaştıralım istedik. Tüm Malatyalıları, Malatya için yüreğinden geçenleri ifade edebilecekleri bu etkinliğe davet ettik

Malatya Sevdalıları; Malatya sevdası yüreğine sığmayan, bu sevdayı bir şekilde dışa vuran, kalbi Malatya için atan, aklı hep Malatya'da olan insanların oluşturduğu, kısa sürede birçok kişi tarafından ilgi gören bir topluluktur. Bu topluluk özetle "Ortak Sevdamız Malatya" diyen bir topluluktur." açıklaması da yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız