SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sevdiğim İçin Yapıyorum"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:18:40
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, belediye işçileri ile toplantı yaptı.

Arguvan Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Belediye yönetimi ve personeli tarafından yapılan hizmetleri değerlendiren Başkan Kızıldaş, halkın beklediği hizmetleri sunmak için daha fazla başarı için çok çalışmak gerektiğini söyledi.

Arguvan Belediye Başkan Kızıldaş, “İlçemize her türlü hizmeti ulaştırabilecek aracı gereci olan bir belediye haline geldik. Bunu bütün belediye personelinin çabası ve özverisiyle gerçekleştirdik” diyerek kendisinin de belediye başkanı olarak görevini en iyi şekilde yerine getirmekle sorumlu olduğunu belirtti.

İşçilerin sorunlarını aylık yapılan bu toplantılarla dinleyerek sorunlarını ifade etmelerini sağladıklarını belirten Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, gerçekleştirdiği toplantının sonunda belediye işçilerine hitaben “Arguvan’a hizmetleri Belediye Başkanı olarak görevim olduğu için yapıyorum, memleketim için yapıyorum, Arguvan için yapıyorum, Arguvan’a hizmet etmeyi sevdiğim için yapıyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız