SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Seve Seve Katılırım'

A- A+ PAYLAŞ

Bir dizi konser vermek üzere Almanya’da bulunan sanatçı Cengiz Kurtoğlu Köln konseri sonrası Malatyalılar Derneği'ni ziyaret ederek başkan Hidayet Yiğit ile görüştü.

Derneğin çalışmaları hakkında başkan Yiğit’ten bilgi alan Kurtoğlu Malatya’ya bir çok defa gittiğini ve en değerli arkadaşlarının Malatyalı olduğunu belirterek özellikle menajerlik şirketi bulunan Hasan Basri Sarıkaya ile sıkı dost olduğunu kaydetti.

Almanya’da Malatyalıların dernekleşmesinden mutluluk duyduğunu ifade eden Kurtoğlu, ’’Ben ilk yurtdışı konserimi Köln’de vermiştim. 20 yıl sonra yine burada konser vermek nasib oldu. Malatyalılar Derneği burada çok başarılı çalışmalar yaptığını başkan Hidayet Yiğit’ten öğrendim’’ dedi.

Köln Malatyalılar Derneği Başkanı Hidayet Yiğit ise Cengiz Kurtoğlu’nu gelecek yıl yapılacak Malatyalılar Gecesine davet etti. Kurtoğlu da geceye seve seve katılmak istediğini belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız