SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Severek Yapmayacak Arkadaş Bıraksın!..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı yurtlarda bakıcı anne ve temizlik elemanı olarak görev yapan personele; çocuk bakımı, iletişim becerileri, stres yönetimi, bakım hizmetleri ve temizlik hizmetleri konusunda eğitim semineri verilmeye başlandı.

Malatya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün kız yurdundaki eğitim salonunda yurtlarda bakıcı anne olarak görev yapan 30 personel ile yurtlarda temizlik elemanı olarak görev yapan 13 personel eğitim seminerine alındı. Seminerde kurum uzmanı ve görevliler tarafından bakıcı anneyle temizlik personeline; çocuk bakımı, iletişim becerileri, stres yönetimi, bakım hizmetleri ve temizlik hizmetleri konusunda 3 gün süreyle bilgi verilecek.

Seminere katılarak bir konuşma yapan Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan, seminerlerin her 3 ayda bir tekrarlanacağını ifade ederek, "Eğitime büyük önem veriyoruz. Bunları sürekli hale getireceğiz. Her 3 ayda bir eğitim semineri düzenleyeceğiz" dedi.

Bakıcı annelere çocuklara çok iyi bakmalarını isteyen Konan, "Arkadaşlar sizden şunu istiyoruz, bizim yaptığımız işin telafisi mümkün değil. Herhangi bir şekilde bizim ihmalimizden ötürü, ya da kasti olmamasına rağmen yaptığımız bir davranışın geri dönüşü yok. Bu konuda sizden azami derecede dikkat istiyoruz. O çocukların adeta gözü kulağı olacaksınız. Gözünüzü hiç bir şekilde ayırmayacaksınız. Bu işi severek yapmak istemeyen arkadaş varsa, lütfen bıraksın. Bizler bu işi severek yapmak isteyen insanlarla çalışmak istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız