SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sevgi Çiçekleri Doğum Günü"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:44:52
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da Çocuk Yuvası'nda kalan çocuklara, "Sevgi Çiçekleri Doğum Günü" etkinliği düzenlendi. Program başlangıcında aksilikler de yaşandı. İstiklal Marşı okunurken, Hababam Sınıfı müziği ile İstiklal Marşı bir ara karıştı. Plaket yere düşüp, cam plaket kırıldı. 
 
Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'nde, Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi, Aile ve Soyal Politikalar İl Müdürlüğü MİAD Sevgi Evleri işbirliği ile MİAD Sevgi Evleri'nde kalan ve Şubat ayında doğan çocuklara "Sevgi Çiçekleri Doğum Günü" etkinliği eğlence programına, Başsavcı Vekili Abdulkadir Gökden, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt, emniyet müdür yardımcısı ve şube müdürleri ile çocukların aileleri katıldı. 
 
Program başlangıcında aksilikler de yaşandı. İstiklal Marşı okunurken, Hababam Sınıfı müziği ile İstiklal Marşı bir ara karştı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt, programın sponsorlarından Ciciland'dan Hamza Karaman'a plaket verdikten sonra Karaman elindeki cam plaketi düşürerek kırdı. Sunucu Cumali Duman, bunu nazar değmeye bağladı. 
 
Programda konuşan Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, "İnsan kaynakları doğru yönetilmeyen bir ülkenin, ekonomik, sosyal ve kültürel olarak kalkınma çabalarında sorunlar yaşaması kaçınılmazdır. kalkınma çabaları başarısız olmuş bir ülkenin ekonomik ve kültürel bağımsızlığını koruiması da mülkün olmayacaktır. Dolayısıyla sokağa terk edilecek tek bir çocuk dahi büyük bir kayıptır. Kendimizi kalın duvarlar arasına hapsetmek, sosyal sorunların çözümüne yardımcı olmaz" ifadelerini kullandı. Aygün, çocukların yetişmesinde aileler kadar çevrenin de etkisinin büyük olduğunu vurguladı. 
 
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt ise kısa konuşmasında Yavuz Bülent Bakiler'in bir şiiri okudu. 
 
Daha sonra, programa sponsor olan iş adamı Nevzat Alaca, Ciciland'dan Hamza Karaman, Taç Organizasyon'dan Ergün Kılıç'a plaket verildi. 
 
Malatya Sahne Sanatları Merkezi oyuncaularının gösterisi, MİAD Sevgi Evleri'nde kalan çocukların halk oyunları ve oyun gösterisi ile program son buldu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız