SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sevgi' Çiçekleri O'nun Mezarına

A- A+ PAYLAŞ

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde genç yaşında kalbine yenik düşen Erkan Gül adlı öğretmenin toprağa verilişi sırasında duygulu anlar yaşandı. Öğrencilerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla aldığı çiçekler, Erkan öğretmenin mezarına konuldu.

Bitlis'in Ahlat İlçesi'nde Yunus Ensari İlköğretim Okulu'nda görev yapan Erkan Gül (29) isimli öğretmen, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Erkan Gül'ün Malatya'ya getirilen cenazesi Şehir Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. Kalabalık bir topluluğun katıldığı cenaze namazı sırasında Erkan Gül'ün yakınları fenalık geçirdi.

Cenaze namazını Müftü Yardımcısı Mahmut Karatepe kıldırdı. Karatepe, namazdan önceki konuşmasında, "Hayata çok kısa sürede veda etti. Cenabi hak edebi hayatta yüzünü güldürsün. Allah için insanlara eğitim vermek, ilim ve irfan öğretmek peygamberlik mertebesinden hemen sonra gelen mübarek mükemmel bir görevdir. Bu görevini ifa ederken ruhunu rahmana ifa etmiştir" dedi.

Cenaze namazı esnasında Erkan Gül'ün yakını olan bayanlar yan yana gelerek toplu halde yapılan dualara eşlik etti.

Gözyaşı ve dualarla toprağa verilen ve çerçeveli fotoğrafı elden ele dolaşan Erkan öğretmenin cenazesi toprağa verildikten sonra Bitlis'teki öğrencileri tarafından gönderildiği belirtilen çiçekler mezarına konuldu.

Çiçeklerin öğrencilerce 24 Kasım'da öğretmenlerine hediye etmek için aldıkları, ancak talihsiz olay nedeniyle mezarına gönderdikleri ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız