SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sevgi Duvarı' Selfie Alanı Olacak

0
Güncellendi - 2016-10-26 23:14:15
'Sevgi Duvarı' Selfie Alanı Olacak
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “90 bin metrekare alanda 21 parkı içine alan Yeşil Hilal Projesinde dört tanesini bitirdik, şu anda yedi park alanında çalışmalarımız devam ediyor. Tüm parklarıyla birlikte hizmete açtığımız zaman modern ve şık tasarımıyla kentimizin ve ilçemizin estetik yapısına olumlu yansımalar yapacak” dedi.

SEVGİ DUVARINDA BİRÇOK DİLDE SENİ SEVİYORUM YAZISI YER ALACAK

Malatya Büyükşehir Belediyesinin hizmete açtığı Nikâh Sarayına yakın bir bölgede beş dönümlük alana inşa edilecek Sevgi Parkı içerisinde yer alacak ‘Sevgi Duvarı’ vatandaşların selfi çekim alanı olacak. Sevgi Duvarında birçok dilde ‘seni seviyorum’ yazısı yer alacak.

‘Yeşil Hilal’ Projesine dahil edilen Sevgi Parkı içerisinde yer alacak sosyal donatılarıyla hem ilçenin hem de kentin modern estetik yapısına önemli kazanımlar sağlayacak şekilde projelendirildi. Fahri Kayahan Bulvarındaki Çocuk Trafik Eğitim Parkının arka kısmında 5.000 metrekarelik alan üzerine inşa edilen Sevgi Parkında 2 bin 249 metrekarelik yeşil alan olacak. Park içerisinde Sevgi Duvarı, Şelale, Süs Havuzları, Süs Kanalı, Ahşap Köprü, Yürüyüş Yolları ve Oturma Bankları yerleştirilecek.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttükleri Sevgi Parkı projesi hakkında Başkan Yardımcılarından detaylı bilgiler alan Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ilçedeki sosyal aktivite alanlarını artırmaya devam ettiklerini ifade etti.

“SEVGİ PARKI, YEŞİL HİLAL PROJESİNİN ÖNEMLİ PARÇASI”

Sevgi Parkının ‘Yeşil Hilal’ Projesinin önemli parçalarından bir tanesi olduğunu belirten Başkan Polat, içinde bulunan sosyal donatılarıyla hemşerilerimizin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde projelendirilen Sevgi Parkının en kısa zamanda hizmete gireceğini sözlerine ekledi.

‘Büyüyen Sevdamız Yeşilyurt’ sloganına uygun hizmetleri teker teker halkla buluşturmanın gururunu yaşadıklarını anımsatan Başkan Polat, “Vatandaşlarımızın keyifli vakit geçirebileceği, güzel anlar yaşayacakları mekânlar oluşturmaya devam ediyoruz” dedi.

‘YEŞİL HİLAL’ PROJESİNDE DÖRT PARK BİTTİ, YEDİ PARKTA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

Toplam 5 dönüm alan üzerinde hizmete girecek Sevgi Parkı hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Polat, “Fahri Kayahan Bulvarı ile Tecde Mahallemiz arasında toplam 90 bin metrekare alan üzerine yapacağımız ‘Yeşil Hilal’ Projemizde toplam 21 park bulunuyor. Bu parklardan dört tanesini bitirdik, şu anda yedi park alanında çalışmalarımız devam ediyor. Sevgi Parkımızın yapılacağı alanda çalışmalara hız verdik. Parkımızın ön kısmına Sevgi Duvarını yerleştireceğiz. Hizmete sunduğumuz bütün park alanlarında yürüyüş yolları ve bisiklet yolları uygulamasına önem veriyoruz. Yolları birbirini bütünleştirecek şekilde tasarımını yapıyoruz. Parklarımızda mutlaka yeşil alan yapıyoruz. Yeşil alanları çoğaltarak kentimizin gelişim düzeyine de katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Sevgi Parkında da bu uygulamalara yer vereceğiz. Yeşil Hilal Projesi tüm parklarıyla birlikte hizmete açtığımız zaman modern ve şık bir tasarımıyla kentimizin ve ilçemizin estetik yapısına olumlu yansımalar yapacak” dedi.

Bülten

yeşilyurtselfi

yeşilyurtselfi1

yeşilyurtselfi2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • fbay (7 yıl önce)
    tekrarlıyorum.çalışmalar güzel lakin tamamı 90000 bin m2.yapılacak olan 5000 m2... bırakın bu işleri rakamları 90 dekar ve 5 dekar olarak yazdığınız zaman çok komik bir büyüklük ortaya çıkıyor...kimseyi yanıltmanın bir anlamı yok. bir ikincisi yazık etmeyın paramıza biz bir tane par yapın diyoruz büyüklügü 300 dekar olsun(300 dönüm)budemek oluyoki 900000000 m2 ..yoksa genel anlamda yapılıyo bunlar güzel işler.fakat haber niteliği taşıyormuş gbi kendimizi kamuoyuna rezıl etmeyelimm
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (7 yıl önce)
    Her kuşu tuttuk bir leylek kalmıştı, şimdi o da oldu...
    0
    0
    Yanıtla
  • Canan (7 yıl önce)
    Başkanın sevenlerin dilinden anlaması çok güzel
    0
    0
    Yanıtla