SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sevgi Evleri ve Huzurevi'ni Ziyaret

0
Güncellendi - 2016-03-22 19:26:41
Sevgi Evleri ve Huzurevi'ni Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, MİAD Sevgi Evleri ile Huzurevi’ni ziyaret ederek, burada kalan çocuk ve yaşlılarla bir araya geldi.

Milletvekili Çalık, beraberinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın eşi Fatma Zehra Çakır, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı’nın eşi Sadiye Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın eşi Yasemin Polat ve partili yöneticilerle birlikte MİAD Sevgi Evleri ile Huzuevi’ne ziyarette bulundu. Çalık’ın ziyareti ile Vali Süleyman Kamçı’nın eşi Ayşe Kamçı, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’ın eşi Kadriye Urhal’ın ziyareti aynı günü denk geldi.

MİAD Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla yakından ilgilenen Çalık, Malatya’nın çocuk yetiştirme yurdunda daha önce yaşanan talihsiz olaydan sonra Türkiye’de ilk defa dönemin Başbakanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında katılımı ile İstanbul’da düzenlene toplantı sonrasında Türkiye’de ilk defa Sevgi Evleri’nin Malatya’da açıldığını ve örnek bir sosyal proje oluşturulduğunu ifade etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yöneticileri şuanda Malatya’da 42 çocuğun koruyucu ailenin yanında olduğu bilgisini verdiler.

Çalık ile sohbet eden  Vali Süleyman Kamçı’nın eşi Ayşe Kamçı, sık sık sevgi Evlerini ziyaret ettiğini, ancak ziyaretlerini önceden bilgi vermeden gerçekleştirdiğini ifade ederek,  “Habersiz geliyorum. Hiçbir hata yoktur. Çocuklara çok iyi bakıyorlar. İmkanlar ve şartlar son derece güzel. Hepsini yakından takip ediyorum” dedi.

Çalık, Türkiye’de son dönemde sosyal politikalara ayrılan bütçenin yükseltildiğini belirterek, mağduriyetlerin giderilmeye çalışıldığını kaydetti.

Çalık ve beraberindekileri daha sonra Huzurevi’ne geçerek burada yaşlılarla bir araya geldiler ve sohbet ettiler.

Bülten

a5

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyalı (8 yıl önce)
    sayın çalık insan isterki heryerde böyle merhatli olasın ama malesef sizin merhametiniz medya önününde başka yerde böyle merhamet duygunuz olmuyor
    0
    0
    Yanıtla