SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sevgili Kurşunu.!

A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman'da bir kişi, eski sevgilisini çalıştığı işyerinden çıkartarak kurşunladı. Vücuduna isabet eden üç mermi ile yaralanan kız, hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman'da galericilik işi ile uğraşan Ö.T. isimli şahıs, sevgilisi Şanlıurfa Harran Üniversitesi Müzik Bölümü öğrencisi Demet Ç. ile bir süre önce ayrıldı. Yılbaşı gecesi tartışarak ayrıldıkları ileri sürülen iki sevgilinin tartışması zaman zaman telefonda devam etti. Ayrıldıktan sonra eski kız arkadaşının izini süren Ö.T., üniversite öğrencisi eski sevgilisinin Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adıyaman Bölge Müdürlüğünde çalışan idari personellerin çocuklarına müzik
eğitimi verdiğini öğrendi. Yapılan tespit üzerine harekete geçen Ö.T., eski sevgilisinin çalıştığı TPAO Bölge Müdürlüğüne geldi. İçeri giremediği için kapı önünde nöbet tutan Ö.T., eski sevgilisini arayarak dışarı çıkmasını istedi. Daha sonra telefonu kapatan Ö.T., eski sevgilisini beklemeye koyuldu.

Eski sevgilisinin TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğünden ayrıldığını gören Ö.T. kullandığı otomobil ile .Demet Ç.'nin önünü kesti. İkna çabalarının ardından Demet Ç. isimli kız, konuşmak üzere araca bindi. Araç içerisinde başlayan tartışma araç dışında da devam etti. Eski sevgilisinin otomobilden uzaklaştığını gören Ö.T, otomobilinden çıkardığı tüfek ile üniversite öğrencisi genç kıza arkadan 3 el ateş etti. İki bacağına ve kalçasına isabet eden mermiler nedeniyle yaralanan genç kız, ambulansla Adıyaman
Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan tedavilerin ardından genç kızın iki ayağında da kırık tespit edildi. Ağır yaralı genç kız yapılan müdahalelerin ardından Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

Öte yandan, eski sevgilisini silahla yaraladıktan sonra olay yerinden kaçan Ö.T., akşam saatlerinde polis ekipleri tarafından Borsa İlköğretim Okulu yakınlarında yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından hakim karşısına çıkan şahıs tutuklanarak cezaevine konuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız