SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sevgililer Gününde 32 Nikah

0
Güncellendi - 2017-02-14 19:50:07
Sevgililer Gününde 32 Nikah
A- A+ PAYLAŞ

14 Şubat Sevgililer Günü'nde Malatya'da 32 nikah kıyıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Evlendirme Müdürlüğü Nikah Memuru Ebubekir Gür, normal günde ortalama 20 ila 25 nikah kıyarken, bugün 30’un üzerinde nikah kıydıklarını ifade edip, "14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle, aylar ve günler öncesinden bugüne nikah aldıranlar oldu" dedi. Nikah kıymak için aylar öncesinden 14 Şubat’a randevu alan çiftler, attıkları imzayla bu mutlu günlerini unutulmaz kıldılar.

“Daha fazla çiftimiz talepte buldu ama bu talepleri karşılayamadık”

14 Şubat’a özel 30’un üzerinde nikah kıydıklarını kaydeden Ebubekir Gür, “Malatya’daki çiftlerimiz 14 Şubat’a nikah tarihlerini alabilmek, nikah akitlerini gerçekleştirebilmek için aylar öncesinden başvurularını yaptılar. Normalde gün içerisinde 20-25 nikah alıyorduk. Bugün 14 Şubat’a özel 30’un üzerinde nikah aldık, daha çok çiftimizi mutlu edebilmek için. Daha fazla çiftimiz talepte buldu ama bu talepleri karşılayamadık. Maksimum 25 nikah alabiliyorduk ama bu sayımızı geçtik. Çiftlerimiz bir olmak, toplumun temel taşı olan aileyi oluşturabilmek, birlik olmak, vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirebilmek için 14 Şubat’ta nikahlarını kıydırdılar. Tarihin de unutulmaz olması için nikahını bugüne aldırıyor çiftlerimiz” dedi.

Nikah Memuru Ebubekir Gür daha sonra bir çiftin nikahını kıyarak, evlilik cüzdanlarını verdi.

Bu arada, kimliği meçhul bir genç de Sevgililer Günü nedeniyle kız arkadaşına olan aşkını bir kez de bilboarda astırdığı afişle ilan etti.

iha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız