SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sevgilisi Yokmuş, Onun İçin!..

A- A+ PAYLAŞ

Özel bir hastaneye giden kadının, sevgilisi olmadığı için bunalıma girdiğini anlattığı, ertesi gün de bu nedenle intihar edeceğine ilişkin mektup bırakıp kayıplara karıştığı, polis tarafından bulunmasına çalışıldığı bildirildi. Bu arada, telefonla sürekli evli bir kadını rahatsız ettiği öne sürülen şahıs, kadının yakınları tarafından dövüldü.

SEVGİLİSİ YOKMUŞ!
Edinilen bilgiye göre, iki günden beri Malatya merkez Atatürk Caddesi’nde faaliyet gösteren özel bir hastanenin psikiyatri servisine giden S.Ş. adlı kadının, ilk gelişinde “Yarın Sevgililer Günü. Benim sevgilim yoktur” diyerek sorunlarını anlattığı, ardından ise bugün tekrar giderek, “Sevgilim yoktur, intihar edeceğim” şeklinde ifadelerin yer aldığı bir mektup bıraktığı belirlendi.

Hastane yönetiminin polisi araması üzerine ekipler eşkali verilen kadını aramaya başladı. Kadının bulunması için araştırmaya başlandı.

EVLİ KADINI ARAYINCA..
Öte yandan, Çevreyolu Tekel Fabrikası arkasında 31 yaşındaki E.Y. adlı şahıs, iki kişi tarafından dövüldüğü bildirildi. Olaya polis müdahale ederken, ifadesi alınan 27 yaşındaki N.M. adlı kadın, kendisini sürekli telefonla arayarak arkadaşlık etmek istediğini söyleyen ve adının daha sonra E.Y. olduğunu öğrendiği şahsa, eşi 27 yaşındaki M.M.’nin isteği üzerine randevu verdiğini, bildirdiği adrese şahıs buluşmaya geldiğinde, eşi ve akrabası 27 yaşındaki İ.D. ile şahıs arasında kavga çıktığını anlattı.

E.Y. adlı şahsın, telefonla genç kadına tacizde bulunduğunu söylediği hakkında “Telefon İle Cinsel Taciz” suçlamasıyla işlem yapıldığı, “Darp” suçlamasıyla ifadesi alınan koca M.M. ile akrabası İ.D.’nin ise serbest bırakıldıkları bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız