SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sevgiliye 'Boşan' Dayağı

A- A+ PAYLAŞ

Evli kadın bir süredir duygusal ilişki yaşadığı şahsın, kendisini kocasından boşanması için tehdit ettiğini ve bu nedenle dövdüğünü öne sürdü.

Olay Dabakhane Mahallesi’nde meydana geldi. 30 yaşındaki H.B. adlı evli kadın, bir süredir duygusal ilişki yaşadığı 23 yaşındaki A.K.’nin, kendisini eşinden boşanması için tehdit ettiğini, boşanmak istemediğini söylemesi üzerine de dövdüğünü polise bildirdi ve şikayetçi oldu. Şahıs, bu şikayet üzerine polis tarafından 1 bıçakla yakalanarak gözaltına alındı.

“KADIN TEHDİT ETMİŞTİ”
Halfettin Mahallesi Adliye civarında meydana gelen oto kundaklama olayı ile ilgili ifadesi alınan 41 yaşındaki T.K. adlı şahıs, 33 yaşındaki R.T. adlı kadını 5-6 yıldır tanıdığını, kadının kendisinden şikayetçi olması nedeniyle birlikte polis merkezinde ifade verdikten sonra adliyeye doğru giderken kendisinin de şikayetçi olacağını kadına söylediğini, bunun üzerine R.T.’nin kendisini tehdit edip yanından ayrıldığını, aracını parkedip adliyeye gittiğini ve bir süre sonra aracının yandığını öğrendiğini, bu sırada kendisini arayan R.T.’nin “Aracının durumunu gördün. Şikayetçi olursan evini de yakarım, seni de öldürürüm” dediğini anlattı. Polis R.T. adlı kadını arıyor.

BIÇAKLI SALDIRI..
Mimar Sinan Caddesi’nde 13.40 sıralarında meydana gelen kavgada yaralanan 29 yaşındaki H.C. adlı şahıs, polise verdiği ifadede, aracı ile giderken daha önce mahalleden tanıdığı bir bayanla konuştuğu sırada 22 yaşlarında bir şahsın gelip kendisini bıçakladığını, daha sonra 30-35 yaşlarında başka birinin gelip bıçağı ilk şahsın elinden alıp kendisini bıçakladığını ve aracına zarar verdiklerini anlattı. Olayla ilgili ifadesi alınan 30 yaşındaki K.G. adlı kadın, daha önçeden tanımadığı birinin aracı ile kendisini takip ettiğini bıçak göstererek kendisinden araca binmesini istediğini, binmek istemediği sırada yanına 24 yaşındaki M.G.’nin geldiğini ve H.C. ile kavga ettiğini, bıçaklama olayını görmediğini, yaralı H.C.’den şikayetçi olduğunu anlattı. Polis yaralama olayı ile ilgili M.G.’nin yanı sıra 27 yaşındaki S.G. hakkında da işlem başlattı. Adliyeye verilen şüpheliler serbest bırakıldı.

Bu arada Karakavak’ta da 24 yaşındaki G.Y. adlı kadın, erkek arkadaşı S.D.’den gelen mesajdan bu kişinin kendisini aldattığını düşünerek hap yutup intihara kalkıştı ve kaldırıldığı hastanede tedavisi yapılırken, ifadesini alan polislere de S.D.’den şikayetçi olduğunu bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız