SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sevgisiz Ülkü Düşünülemez"

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Ülkü Ocakları ve Ortadoğu Gazetesi Malatya Temsilciliği tarafından, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı'nın katkısıyla 'Ülkücü Dünya Görüşü' konulu bir konferans düzenlendi. 
 
Sabancı Kültür Sitesi'nde düzenlen konferansa MHP İl Başkanı Arif Yıldız, Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Muhammed Afşin Arıkan, Ortadoğu Gazetesi Yazarı Fikri Atılbaz ve Ortadoğu Gazetesi Malatya Temsilcisi Hakan Keleş'in yanı sıra çok sayıda parti üyesi katıldı. Konferans öncesinde bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Arif Yıldız, ülkücü düşünce üzerine söylenecek çok sözün olduğunu belirterek, "Ülkücülerin bu ülke üzerinde emekleri var, kanları var, yürekleri var. Ve ülkücülerin Allah'ın izniyle bu ülkenin geleceğinde de hakları var. Türkiye'nin ülkücülere ihtiyacı var" dedi. 
 
Yıldız'ın konuşmasının ardından Ortadoğu Gazetesi Yazarı Fikri Atılbaz, 'Ülkücü Dünya Görüşü' konulu konferansını verdi. Atılbaz, ülkücü düşüncenin önemine değinerek "Ülkücü dünya görüşünün temellerinden bir tanesini sevgisi oluşturur. Ülkücüler birbirlerini sevmek zorundadır. Dünyaya da bu şekilde bakarlar. İnsanlığa severek bakarlar. Ülkücülüğün en temel prensibi de, imanıdır. İmansız ve sevgisiz bir ülkü düşünülemez" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız