SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sevil Hanım Malatya'da Bir İlk

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:52:48
Sevil Hanım Malatya'da Bir İlk
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin toplu taşımacılık yapan şirketi MOTAŞ'ta, ilk bayan otobüs şoförü göreve başladı.

Evli ve 1 çocuk annesi 34 yaşındaki Sevil Bayer'in, MOTAŞ tarafından açılan sınavı başardıktan sonra 4 ayrı testi de başarıyla geçip, belediye otobüs şoförü olarak çalışmaya başladığı belirtilirken, MOTAŞ'tan konuya ilişkin olarak şu açıklama yapıldı:

"Hızla büyüyen Malatya’ya daha iyi hizmet edebilmek için uzman kadrosuyla toplu taşımanın bütün ayrıntılarını masaya yatıran Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşıma hizmetini yürüten MOTAŞ, sürekli yenilikler yaparak hizmetini sürdürüyor.

Hizmet kalitesini arttırmak, halk ile iletişimi üst seviyeye çıkarmak için yaptığı çalışmalar kapsamında bir haftalık test sürüşünün ardından ilk bayan şoförünü Araştırma Üniversite güzergâhında çalıştırmaya başlayan MOTAŞ, yeni gelişmelerin devam edeceğini duyurdu. 

MOTAŞ’tan yapılan açıklamada, toplu taşımada her gün yeni gelişmeler kaydetmek, her gün bir adım ileri atmak, hizmet çıtasını yukarılara taşımak için mühendis kadrosuyla çalışmalarını sürdürdüklerinin altı çizildi. 

Bayan sürücünün çalıştığı güzergâhta yolcuların nabzını da tutan MOTAŞ, halkın bayan sürücü konusunda memnun olduğunu, hatta geç kalınmış bir karar olduğu sonucuna vardıklarını açıkladı. 

Halktan tam not alan bayan şoför, toplu taşıma araçlarını kullanma konusunda kendisine güvendiğini, halkla iyi ve seviyeli bir iletişim sağlayacağını dile getirerek, “bu işi severek yapıyorum. Sevdiğim işte de başarılı olacağıma inanıyorum. Halkın içinde olmak, halka hizmet etmek benim için büyük bir zevktir” ifadelerine yer verdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız