SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sevimli Ejderha: Kokonat

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:08:05
Sevimli Ejderha: Kokonat
A- A+ PAYLAŞ

Vizyon Tarihi: 13 Mart 2015

Yapımı : 2014 - Almanya

Tür : Animasyon

Süre: 78 Dak.

Yönetmen : Hubert Weiland

Oyuncular :  -

Seslendirenler : Oya Küçümen ,  Claudia Michelsen ,  Carolin Kebekus ,  Max von der Groeben

Senaryo : Mark Slater ,  Gabriele Walther

Yapımcı :  -

Diğer Adı : Coconut: The Little Dragon

Film Özeti

Genç ve henüz uçamayan bir ejderha olan Kokonat’a, ejderhaların ateş püskürmelerini sağlayan “ateş otu”nu koruma görevi verilir. Ancak Kokonat’ın bir anlık dikkatsizliğinden faydalanan bir hırsız ateş otunu çalıp, kaçar. Ateş otunu geri alması gereken Kokonat, yanına arkadaşları obur Oskar ve kirpi Matilde’yi de alarak yola düşer. Bu yolculukları sırasında diğer ejder türlerinin, ateş püsküren ejderhalardan hiç hoşlanmadığını fark eden Kokonat buna çok şaşırır. Onlara çok özel bir yetenek gibi görünen ateş püskürmek, aslında ejder dünyasında hiç de popüler bir şey değildir.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız