SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sevimli Kedi İş Başında 2

0
Güncellendi - 2016-08-26 01:05:25
Sevimli Kedi İş Başında 2
A- A+ PAYLAŞ

Top Cat (Don Gato) serisinin 2. filminde, Sevimli Kedi ve çetesindeki arkadaşlarının nasıl tanıştığı anlatılıyor. Benny ile tanışana dek hırsızlık gibi suçlarla hayatını devam ettiren Sevimli, daha sonra yeni arkadaşlarıyla birlikte güzel huylar edinmeye başlıyor. Ancak New York sokaklarının azılı suçlusu, herkesin korktuğu Bay Dev ile karşılaştığında başı yine derde girecektir. Yine de bu kötü adamdan, hiçkimseye kötülük yapmadan kurtulabilmek için bir yol bulması gerekecektir.

Vizyon Tarihi: 26 Ağustos 2016

Yapımı : 2015 - Meksika

Tür : Animasyon

Süre: 90 Dak.

Yönetmen : Andrés Couturier

Oyuncular : -

Seslendirenler : Fatih Özacun , İlham Erdoğan , Özgür Özdural , Ali Çorapçı , Sinan Divrik

Senaryo : Douglas Langdale , James Krieg , Jorge Ramirez Suarez

Yapımcı : Fernando De Fuentes , Jose C. Garcia De Letona

Diğer Adı : Top Cat Begins

sinemalar.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız