SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sevimli Köpek Lotte

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:13:02
Sevimli Köpek Lotte
A- A+ PAYLAŞ

Vizyon Tarihi: 06 Kasım 2015

Yapımı : 2006 - Estonya ,  Letonya

Tür : Animasyon ,  Aile ,  Komedi

Süre: 81 Dak.

Yönetmen : Heiki Ernits,  Janno Põldma

Oyuncular :  -

Seslendirenler : Lembit Ulfsak ,  Evelin Võigemast ,  Andero Ermel ,  Argo Aadli ,  Garmen Tabor

Senaryo : Janno Põldma ,  Heiki Ernits ,  Andrus Kivirähk

Yapımcı : Riina Sildos ,  Kalev Tamm

Diğer Adı : Leiutajateküla Lotte

Film Özeti

Avrupa’da deniz kenarı küçük bir kasabada ev aletleri icat etmek çok büyük saygı görürmüş....Öyle ki kasaba sakinleri her sene yeni icatların tanıtıldığı bir yarışma düzenlermiş...Kasabanın en önemli mucitlerden Oskar, enerjik kız köpek Lotte’nin babasıdır...En büyük rakibi olan tavşan Adalbert’in eşi bile yarışmaya tüm kalbi ile iştirak eder...Tavşan ailesinin başı olan Adalbert oldukça hırslıdır...Herşeyde en iyi olma hevesi ve tutkusu ile dopdoludur... Zafer aileleri için oldukça önemlidir...

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız