SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sevincimiz Buruk..'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da, Ankara takımlarından Hacettepespor karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Ankara temsilcisinin kalesine 2 gol atarak, takımına galibiyeti getiren defans oyuncusu Serdar Kargın, buruk bir sevinç yaşadıklarını ifade ederek, "Mutluyuz ama buruk bir sevinç yaşıyoruz. İyi bir ekibiz ancak bulunduğumuz konumu hak etmiyoruz. Galibiyetten sonra çok sevinmemiz gerekiyor ama buruk bir sevinç yaşıyoruz. Bulunduğumuz pozisyon bizim için iyi değil. Play-off'u hedefliyoruz. Galibiyetten dolayı mutluyuz. Bundan sonraki maçlarımızı da kazanmak istiyoruz" dedi.

Hacettepespor karşısında iyi mücadele ettiklerini belirten tecrübeli futbolcu, "Bazı maçlarda iyi oynayamayabiliyoruz. Ama neticede önemli olan 3 puan. Hacettepespor karşısında iyi mücadele ettiğimize inanıyorum. İnşallah hatalarımızı giderip, daha iyi oluruz" diye konuştu.

Orta saha oyuncusu Cihan Yeşilırmak ise, "Kazanmaya devam edeceğiz. Üst sıradaki takımlar kaybederse, sonuna kadar devam edeceğiz. Futbolda ne olacağı belli olmuyor. Sonuna kadar play off'u kovalayacağız" şeklinde konuştu.

Kaleci Mesut Balkan da, "Puan kaybına tahammülümüz olmadığı için Hacettepespor maçına mutlak galibiyet için çıktık. İyi de mücadele ettik. Özellikle iç sahada bazı sıkıntılar yaşıyorduk. Bunu da aştık. Hepimiz yüzde yüz konsantre ile oynuyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız