SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şeyhbayram'a 'Uğur Böceği' Parkı

0
Güncellendi - 2016-10-13 04:55:27
Şeyhbayram'a 'Uğur Böceği' Parkı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, Şeyhbayram Mahallesinde altı dönüm alan üzerine ‘Uğur Böceği’ Parkı yapıyor.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın talimatıyla çalışmalarına aralıksız devam ettiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde çocukların güven içerisinde oynayacakları park ve oyun alanlarına her geçen gün yenilerini ekliyor.  İlçe genelinde ihtiyaç önceliğine göre tespit edilen bölgelerde gerçekleşen alt ve üst yapı incelemelerinden sonra Şeyhbayram Mahallesindeki altı dönüm alan üzerine ‘Uğur Böceği’ Parkı inşa ediliyor.

 “MODERN VE YAŞANABİLİR KENTLER İÇİN YAŞAM ALANLARININ ÖNEMİ BÜYÜK”

Belediye Başkan Yardımcıları, İŞGEM Genel Müdürü ve Birim Müdürleriyle birlikte ‘Uğur Böceği’ parkında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, modern ve yaşanılabilir bir kentte çocuk oyun parkları ile sosyal donatıların yer aldığı yaşam alanlarının büyük bir öneme sahip olduğunu ifade etti.

Hizmete giren tüm parkların ihtiyaçlara cevap verecek nitelikte projelendirildiğini hatırlatan Başkan Polat, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hizmet etmeyi kendimize borç bildik. İlçemiz genelinde birçok oyun parkı yaparak çocuklarımızın hizmetine sunuyoruz.  Mahalle ve sokaklarımızda değerlendirilebilecek her yeri çocuklarımız için oyun parkı, yetişkinlerimiz içinde hoş vakit geçirerek sosyal yaşamlarını sürdürebilecekleri mekanlar haline getiriyoruz” dedi.

“PARKIN GENELİNDE UĞUR BÖCEĞİ GÖRÜNTÜSÜ HAKİM OLACAK “

Yeşil alanlara, parklara, çocuk oyun ve spor gruplarına büyük önem verdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Polat, “Şeyhbayram mahallemizdeki Uğur Böceği Parkımızda başlayan çalışmaları yerinde inceledik, hem projenin detaylarını görüştük hem de inşaat çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Toplam altı dönüm alan üzerinde hizmete sunacağımız bu parkımızın 2 bin 500 metrekarelik alanı sert zemin şeklinde, geri kalan 3 bin 500 metrekarelik alan ise yeşil alan olarak projelendirdik. Çocuk oyun aletleri, oturma grupları ve otopark alanının yer alacağı parkımız içinde Uğur Böceği Sosyal Tesisini inşa edeceğiz, bu tesisimizde mahalle sakinlerimize kaliteli hizmetler sunacağız. Gerek sosyal tesisimiz gerekse de parkımızın üstten görüntüsü uğur böceği şeklinde olacak.  2017 yılının bahar ayına doğru parkımızı tamamlayarak halkımızın hizmetine açacağız” dedi.

Bülten

hacıuğur

hacıuğur2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • ramazan (7 yıl önce)
    Sayın başkanlar ben inönü mahallesi nde oturuyorum günde bir kaç saat şu akıyor oda akıyor sayılırsa lütfen etrafı su kaynayan Malatya nin su sorununu cozun susuz hayat olur mu benim evin önü sürekli kaziliyor kaldırım ve asfalt yok oluyor bu süreç sürekli tekrarlanıyor yazık paramiza saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral (7 yıl önce)
    Parkta okey oynatip nargile icirirsiniz fahrikayahandaki gibi cocuklara ornek olsun diye
    0
    0
    Yanıtla
  • fbay (7 yıl önce)
    park lara karşı değilim ama,rica ediyorum madem önemsiyorsunuz bu kadar tek isteğim 10 tane park yapmaktansa 150-200-300 dekarlık alanlar üzerine park çalişması yapınız.yazık günah.elbetteki böyle küçük parklar da yapılsın.yalnız halkın karşısına haber niteliği dahi taşımayan parklar yapıp yaptık demeyin...bölgeyi cazibe merkezi halıne getirmek istiyorsanız büyük oynayın...unutmayalım ki biz büyük şehiriz...birde boş alanlar bulundurmaya çalışın memleketi boğmayın,boş alanlar Allah korusun yarın bir afet durumunda deprem durumunda toplanma merkezi için cok ama çok önemlı bir çalışma olacaktır.bu önerilerim merkez ve battalgazı belediyemiz içinde geçerlidir...
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ YILMAZ (7 yıl önce)
    HAYIRLI OLSUN TEMELLİ CADDESİNİN BAŞINDAN YENİ YOLA KADAR KALDIRIM VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ BEKLİYORUZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (7 yıl önce)
    Yeşilyurt Belediye Başkanımızdan TOKİ Kitapçı sokak K6-k7-k8 siteleri karşısındaki boş araziye park yapmasını rica ederiz. Başkanım genel olarak çalışmalarınızı beğeniyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • salih (7 yıl önce)
    bol bol park yapın. pekmezi çok bulduk
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Aslanargan (7 yıl önce)
    OZALPER MAH.TUGRA SOK VE HOŞ SOK.ARASINDA BULUNAN ALANA NE ZAMAN YAPILACAK PARK? COCUKLARIMIZ DORT GOZLE BEKLIYOR.TIR GARAJI SU ANDA.
    0
    0
    Yanıtla
  • şeyho (7 yıl önce)
    mavi ceketli arkadaş arsayı bağışlamış gibi yürüyor. Kimdir bilmiyorum ama her fotoda başkanın sağ kolu gibi poz vermeyi ihmal etmiyor. park semt halkına hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla