SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Seyir Kulesi İçin Anket

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:33:08
Seyir Kulesi İçin Anket
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi'nin prestijli projelerinden biri olan "Seyir Kulesi" bir hafta süreyle, hem "www.malatyayesilyurt.bel.tr" web adresindeki anket, hem de Malatya Park AVM'de kurulan stantla Yeşilyurtluların beğenisine sunuluyor. 

Yeşilyurt Belediyesi Proje Koordinasyon Birimi mimarları tarafından hazırlanan on bir kule projesinden hangisinin uygulamaya konulacağı, yapılan internet ve stant anketlerinin sonucunda belli olacak.

 Malatya Park AVM'de standı ziyaret eden Başkan Polat yaptığı açıklamada, "Bugün Malatya Park AVM'de  yine Malatya'mızın güzide temsillerinden olacak Seyir Kulemizle ilgili çalışmalarımızın bir parçası olan kamuoyu anketiyle ilgili standımızı açtık. Burada Yeşilyurtlu ve  Malatyalı hemşehrilerimiz bizim projelerimizi inceleyerek beğendikleri tasarımı oylayacaklar. Biz sürekli söylüyoruz. İnteraktif bir çerçeve yapılanmasında istişareye dayalı bir sistemle Yeşilyurtlu hemşehrilerilerimizle birlikte olacağız. Seyir Kulesi ile ilgilide bir yarışma düzenledik. On bir eser yarışmaya katılmış oldu. On bir eserimizi,  internet sitemizde de kamuoyu yoklaması yapmaktayız. Yine Malatya Park AVM içerisinde bire bir  gösterilerek, Malatyalılar oylarına sunmuş olduk. Şehrin değişik noktalarında da stantlar kurarak  Malatyalı hemşehrilerimizin oylarına riayet edeceğiz. Jüri bu oylama içerisinde  kamuoyunun da bir parçası olacak.  Bunun dışında jürinin teknik olarak değerlendirmesi, Mimarlar Odamız ve Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin de  katılımıyla inşallah kararımızı vereceğiz. Bu projenin tüm Malatyalı hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İnternet ve stant anketleri 8 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız