SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Seyir Terası Yapılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:33:15
Seyir Terası Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da LED lambalarla ışıklandırılan Turgut Özal Beylerderesi Viyadüğü'ne seyir terası yapılacak. 
 
İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nde kullanılan teknolojinin benzeriyle viyadüğün dekoratif aydınlatılması Karayolları tarafından ihale yoluyla yaptırılırken, 26 Nisan 2012 günü devreye konulan sistemle köprü ışıl ışıl oldu. Viyadükte yapılan çevre düzenlemesi, peyzaj çalışmaları, otomatik buz önleyici sistem kurulumunun yanı sıra İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nde kullanılan teknolojinin benzeriyle viyadüğün dekoratif aydınlatılmasını vatandaşların rahatça izleyebilmeleri için Karayolları tarafından Beylerderesi mevkisine önümüzdeki günlerde seyir terası yapılacağı bildirildi. 
 
Çalışmalarına 2006 yılında başlanarak 2010 yılı sonunda inşaatı tamamlanan, 2011 Nisan ayında trafiğe açılan 420 metre uzunluğundaki Turgut Özal Beylerderesi Viyadüğü, Batı ve Orta Anadolu illerini Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerine bağlayan, günlük ortalama trafik yükü 30 bin taşıt olan önemli bir güzergah üzerinde bulunuyor. Şoför Okulu nizamiyesi ile Havaalanı Kavşağı arasındaki iniş ve çıkışlı 4 kilometrelik mesafe, viyadüğün trafiğe açılması sonrasında 1 kilometreye düştü. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız