SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Seyirci Bizi Yalnız Bırakıyor''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ, D Spor Kanalı'ndan da canlı yayınlanan karşılaşmaya taraftarın ilgisinin az olmasına sitem etti.

Karadağ, maç sonrası şunları söyledi:

“Öncelikle bütün Malatya'nın bayramını kutluyorum. Şanssızlık vardı üstümüzde. Onu yendik. 3 puanı aldık. Bayram hediyesi olsun Malatya’ya..

Ama seyirciler bizi yalnız bırakıyor. Burada bir sitemim var. Bu tribünleri doldurmaları lazım. Ne olursa olsun. Gündüz de olsa, hafta sonu da olsa, erken saatte olsa bizi yalnız bırakmasınlar. Bu futbolcuların taraftara, coşkuya ihtiyacı var.

Son 3 maçta 7 topumuz direkten döndü. Bugün yine bir tanesi Fizik kurallarına aykırı olarak direkten döndü. Son 4 maçta 8 top direkten dönüyor. Bir şansızlık vardı, o şanssızlığı yendik. İnşallah bir 4-5 maçlık seriyi yakalarız yine.."

Bu arada, karşılaşmayı İstanbulspor Kulübü Başkanı Saffet Sancaklı da izledi. Takımının Pazar günü Elazığspor'la oynayacağı maç için gelen Sancaklı, İnönü Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede, iki takımın da iyi mücadele ettiğini, her ikisinin de kazanabilecek durumdayken, 3 puanı alanın Malatyaspor olduğunu belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız