SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Seyirci Boşaltıldı, Maç Bitti

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:19:46
Seyirci Boşaltıldı, Maç Bitti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Basketbolu'nda Genç Erkekler Play-Off müsabakalarında finalde mücadele edecek takımlar belli oldu.

Genç Erkekler Basketbol Ligi Play-Off Grubu'nda ikinci müsabakalar oynandı. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan ilk müsabakada Yıldızlar Basketbol ile Malatya Basketbol karşı karşıya geldi. Müsabakayı baştan sona üstün götüren Yıldızlar Basketbol, rakibini 86-41 yenerek, ilk finalist oldu. 

-Hakemler soyunma odasına gitti-

Günün ikinci müsabakasında , Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü A Takımı ile Malatya Büyükşehir Belediye karşı karşıya geldi.

Gergin geçen müsabakada ilk periyodu , Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü A Takımı 17-15 üstün tamamladı. İkinci periyotta müsabakaya ağırlığını koyan Malatya Büyükşehir Belediye, devreyi 33-25 önde tamamladı. 

Müsabakanın üçüncü çeyreğinde de Malatya Büyükşehir Belediye üstünlüğü vardı. Farkın kapanmasına izin vermeyen Malatya Büyükşehir Belediye, periyodu 47-37 önde tamamladı. 

Karşılaşmanın son periyodunda iki takım adına da tansiyon yükseldi. Biz pozisyon sonrası Malatya Büyükşehir Belediye Takımının antrenörü Bayram Acar, maçın başhakemi Nevzat Kaya'ya itirazda bulundu. İtirazlara tribündeki taraftarlarda katılınca ortalık bir anda karıştı. Maçın başhakemi Nevzat Kaya ve yardımcı hakem Şeyma Kolay, salonu terk ederek, soyunma odasına gitti. Bu sırada tribündeki taraftarların dışarıya çıkartılması için salona polis çağrıldı. 

Maçın hakemleri Nevzat Kaya ve Şeyma Kolay, 13 dakika sonra yeniden salona girdi. Yaklaşık 21 dakika duran karşılaşma yeniden başladı. Gergin geçen müsabakayı Malatya Büyükşehir Belediye 64-46 kazandı. 

Malatya Büyükşehir Belediye ile Yıldızlar Basketbol, şampiyonluk için Cuma günü karşı karşıya gelecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız