SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Seyirci Kalmayacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:33:39
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren, ancak özellikle son haftalarda daha da yoğunlaşan bir şekilde verilen "yanlış hakem kararları" ile puanları gasbedilen Yeni Malatyaspor'un karşı karşıya kaldığı bu duruma, AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz de tepki gösterdi. Öz, Yeni Malatyaspor'un haksızlığa uğramaması konusunda gerek Futbol Federasyonu gerekse Merkez Hakem Kurulu nezdinde ciddi yaklaşımlar beklediklerini, bu konunun sonuna kadar takipçisi olacaklarını, haksızlıklara seyirci kalmayacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz Pazar günü oynanan, Yeni Malatyaspor'lu 2 futbolcunun kırmızı kart gördüğü, maç sonrası istenmeyen olayların yaşandığı 2-2'lik Tokatspor maçıyla ilgili gelişmeleri dikkatle izlediklerini belirten Öz, şunları söyledi:

"2.lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Malatyaspor takımımız sezon başından beri grubunda şampıyonluk mücadelesinin en ciddi adaylarından biri olmuş, fakat son haftalardaki hakem hataları ve buna bağlı hadiseler Yeni Malatyaspor'u, ilimizdeki sporseverleri ve halkımızı rahatsız edici duruma getirmiştir.

Özellikle Menemen, Pendik, Bayrampaşa ve son oynanan Tokatspor müsabakasında hakemlerin verdiği yanlış kararlar sonrası taraftarımızın da bu durumdan rahatsız olması nedeniyle, kulubümüz profosyonel disiplin kurulu kararlarıyla ceza almakta, hem kulubümüzün hem de taraftarımızın güvenini olumsuz şekilde etkilemektedir.

Yeni Malatyaspor kulubümüze gerek ilimizdeki yerel yönetimlerin, gerek iş adamlarımızın gerekse halkımızın özellikle son 5 yıldır maddi manevi büyük destekleri ile Malatyamızın üst liglere çıkması için büyük mücadeleler verdiği bilinmektedir. Bütün bu imkanların seferber olmasına rağmen, büyük bir kısmının hakem kararlarından dolayı olumsuzluğa dönmesi nedeniyle maalesef 5 yıldır verilen mücadelede netice alınamamıştır.

Bu tür müsabakalarda, bütün liglerde ve gruplarda tecrübeli hakemlerin görevlendirilmesi çok önemlidir. Hem maçın kaderi açısından hem de müsabakanın güvenliği açısından öngörü gerektirmektedir. Bu anlamda hakemlerden daha dikkatli, hakkaniyetli ve objektif olmalarını bekliyoruz.

Ayrıca Yeni Malatyasporumuzca verilen mücadelenin ve sarf edilen emekte, adaletin sağlanması adına yeni göreve gelen Merkez Hakem Kurulumuzdan ve Futbol Federasyonumuz yönetim kurulundan ciddi önlemler almasını bekliyor ve istiyoruz.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Yeni Malatyaspor-Tokatspor müsabakası sonrası hakem kararı sonrası çıkan olaylardan dolayı yaşanan arbede de üç taraftarımızın  yaralandığını, birinin ameliyata alındığını öğrenmiş bulunmaktayım, o kardeşlerimize Allah’tan şifa diliyorum. Bu maçla ilgili tüm gelişmelerin sonuna kadar takipçisi olacağız. "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız