SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Seyirci Sayısını En Çok Artıran EYMS

0
Güncellendi - 2018-01-18 06:10:14
Seyirci Sayısını En Çok Artıran EYMS
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin ilk yarısında Evkur Yeni Malatyaspor’un yüzde 100’ün üzerinde seyirci artışı sağlayan takım olarak kayıtlara geçti.

2014 yılında devreye giren Passolig uygulamasıyla seyirci sayısında yaşanan düşüş geride kalırken, takımlarda seyirci sayısında artış yaşandı. Süper Lig’de en çok seyirci artışı yapan takımlar arasında yüzde 100’lük artışla Evkur Yeni Malatyaspor dikkat çekiyor.

Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, bu sezon, geçen sezonun ilk yarısına oranla Süper Lig’de yüzde 44’lük bir artış olduğuna dikkat çekerek, Passolig kart sahibi taraftarların sayısının 3 milyon 490 bine ulaştığını kaydetti.

Kazancı, 650 bin 694 adet Passolig kartla Galatasaray’ın birinci, 626 bin 055 Passolig kartlar Fenerbahçe’nin ikinci, 596 bin 170 Passolig kartla Beşiktaş’ın üçüncü sırada olduğunu kaydetti.

Seyirci sayısını en çok artıran takımın Evkur Yeni Malatyaspor olduğuna vurgu yapan Kazancı, “Geçtiğimiz sezonun ilk 17 haftasında Demir Grup Sivasspor 2 bin 903 kişilik bir seyirci ortalaması varken, şuanda 10 bin 234 kişilik ortalamasını yakalamış durumda. Galatasaray yüzde 80, Fenerbahçe yüzde 43 gibi çok ciddi seyirci artışları var. Yüzde 100’ün üzerinde Evkur Yeni Malatyaspor’u örnek vermemiz mümkün” diye konuştu.

Süper Lig’de ilk sezonunu yaşayan Evkur Yeni Malatyaspor, 50 bin 194 Passolig kart sahibi taraftarla 11.sırada yer alıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ferid (6 yıl önce)
    Taraftar sayisi da artmali güc fanatik taraftarla geliyor bjk carşı taraftar gurubu gibi guruplara ihtiyaci var seyirci degil taraftar lazim...
    0
    0
    Yanıtla
  • mesut bulut (6 yıl önce)
    sayın editör bi zahmet şu yönetiçilere sorundaa ligde tüm takımlarr harıl harıl kombine satmaya çalışırkenn bizimm yöneticiler uyuyormuu kombine satmadann külübe nasıl gelirr getirecekelrini düşünüyorlar acabaa amatörr işlerle uğraşmasınlarr transferleri bile ellerine yüzlerine bulaştırdılarrr ulusal basın yönetimle dalga geçer hale geldii
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    Transfer olmazsa seyirci sayısı düşer
    0
    0
    Yanıtla